Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Typ nože
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Cena3100 Kč - 3999 Kč
Masahiro MV-H Carving 200 mm [14961] Masahiro MV-H Carving s délkou čepele 200 mm , obdoba nože Slicer určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Nůž Masahiro Bessen Takohiki 210 mm [16228] Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Nůž Masahiro Bessen Takohiki 240mm [16229] Masahiro Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel najde využití při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki stejně jako Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki pocházející
můžete mít 24.10. - 25.10.
. Usuba je tradiční japonský nůž používaný pro manipulaci se zeleninou. Vzhledově se podobá úzkému sekáčku nebo jinému tradičnímu japonskému noži Nakiri, ale na rozdíl od něj je z jedné strany nabroušený. Ostří je obvykle rovné nebo s mírným zakřivením.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Nůž Masahiro Bessen Yanagiba 240mm [16219]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Nůž Masahiro BWH Chef Dimple 180 mm [14080] Masahiro BWH Chef s délkou čepele 180 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Nůž Masahiro BWH Chef Dimple 210mm [14081] Masahiro Masahiro BWH Chef s délkou čepele 210 mm je jedním z nejoblíbenějších nožů do kuchyně, a to jak profesionálními kuchaři, tak i amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, používá pro mnoho kuchyňských úkolů a náz
můžete mít 24.10. - 25.10.
Nůž Masahiro BWH Chef Wave Edge 240mm [14042] Masahiro Jednou z nejzajímavějších věcí v tomto noži je zubatý okraj, který v kombinaci s asymetrickým oboustranným ostřením zajišťuje, že tato čepel zůstane připravena k práci po velmi dlouhou dobu. Zuby na okraji vyvíjejí mnohem větší tlak na řez
můžete mít 24.10. - 25.10.
Nůž Masahiro BWH Santoku Dimple 175 mm [14079]
Masahiro BWH Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Nůž Masahiro BWH Slicer 240mm [14017] Masahiro BWH Slicer s délkou čepele 240 mm je perfektní krájecí nůž. Dlouhá, štíhlá, poměrně flexibilní čepel byla vytvořena pro krájení malých porcí měkkých hlavních jídel, jako je pečená drůbež nebo celá ryba. Díky použití dlouhého břitu získáme při řezá
můžete mít 24.10. - 25.10.
Masahiro Bessen nůž Usuba 165mm [16238] Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jakýkoli jiný tradiční japonský nůž Nakiri , ale oproti tomu je na jedné straně nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s hladkou křivkou. Díky charakte
můžete mít 24.10. - 25.10.
Nůž Masahiro BWH Chef 240 mm [14012] Masahiro BWH Chef s délkou čepele 240 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařského nože
můžete mít 24.10. - 25.10.