Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Typ nože
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Nůž Masahiro MSC Paring 120mm [11056] MSC Paring 120 mm je univerzální nůž připomínající menší verzi kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Tento nůž lze s úspěchem použít i na l
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MSC Nakiri 160mm [11064] MSC Nakiri 160 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít k sekání, krájení a krájení na kostičky nebo k jemnému sekání čerstvých produktů. Nůž má tvar úzkého sekáčku, také připomíná tradiční japonský nůž Usuba , ale na rozdíl od jednostranného nože Usub
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054] MSC Nakiri 160 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít k sekání, krájení a krájení na kostičky nebo k jemnému sekání čerstvých produktů. Nůž má tvar úzkého sekáčku, také připomíná tradiční japonský nůž Usuba , ale na rozdíl od jednostranného nože Usub
můžete mít 7.10. - 8.10.
Masahiro MV nůž 120mm [13702] Masahiro MV Utility s délkou čepele 120 mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Nože řady MV jso
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MV Utility 150mm [13704] Masahiro MV Utility s délkou čepele 150 mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Nože řad
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MV Nakiri 165mm [13735] Nakiri je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský nůž Usuba , ale oproti tomu je oboustranně nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s hladkou křivkou. Díky charakteristicky vysokém
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MV Chef 210mm [13711] Masahiro MV Chef s délkou čepele 210 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařského n
můžete mít 7.10. - 8.10.
Masahiro MV-H nůž na krájení 270 mm [14918] Kráječ Masahiro MV-H Slicer s délkou čepele 270 mm je perfektní krájecí nůž. Dlouhá, štíhlá, poměrně flexibilní čepel byla vytvořena pro krájení malých porcí měkkých hlavních jídel, jako je pečená drůbež nebo celá ryba. Díky použití dlouhého břitu z
můžete mít 7.10. - 8.10.
Masahiro MV-H Pracovní nůž 120mm [14902] Masahiro MV-H Utility s délkou čepele 120 mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Řada MV-H b
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MV-H Slicer 240mm [14917] Masahiro MV-H Slicer s délkou čepele 240 mm je perfektní krájecí nůž. Dlouhá, štíhlá, poměrně flexibilní čepel byla vytvořena pro krájení malých porcí měkkých hlavních jídel, jako je pečená drůbež nebo celá ryba. Díky použití dlouhého břitu získáme při ř
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MV-H Boning 160mm [14971] Masahiro MV-H Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený k kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupavkami syrového masa. Díky těm
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž na chléb Masahiro MV-H 240 mm [14951] Masahiro MV-H Chléb s vroubkovanou čepelí délky 240 mm byl stvořen pro krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také na krájení čokolády, ra
můžete mít 7.10. - 8.10.