Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Vykrvovací nůž, černý – délka 18 cm
můžete mít 12.7. - 15.7.
Kuchyňský nůž PRACTI PLUS se používá především ke krájení masa. Špičatá a ostrá špička s úzkou čepelí umožňuje snadné krájení masa i na těžko dostupných místech. Perfektní pro porcování uzenin, šunky nebo pečené drůbeže.
můžete mít 23.7. - 26.7.
Kuchyňský nůž Smart je výbornou volbou pro začátečníky i pokročilejší kuchaře, kteří hledají kuchyňského pomocníka na všechny možné operace. Díky čepeli z kvalitní nerezové oceli zaručuje nůž Smart dokonalý a přesný řez. Specifikace produktu: 994M Odolnost proti korozi Ruční mytí.
můžete mít 23.7. - 26.7.
Řada nožů Forte značky Zwieger je díky své kvalitě a funkčností vhodná jak pro profesionály, tak pro pro každodenní použití ve vaší kuchyni. Vyznačuje se svým jednoduchým tvarem, ergonomickou rukojetí a čepelí full-tang kálenou v počitačově řízeném procesu v několika fázích.
můžete mít 23.7. - 26.7.
Damaškový kuchyňský nůž Kumamoto-Černá
Kvalitně zpracovaný kuchyňský nůž za úžasnou cenu! Ve struktuře materiálu se střídá více vrstev různých druhů oceli. Tyto vrstvy jsou spojeny metodou kovářského svařování do jednoho celku (u tohoto nože to je 67 vrstev).
můžete mít 15.7. - 16.7.
Kuchyňský sekáček Kjoto
Kvalitně zpracovaný kuchyňský sekáček Kjoto za úžasnou cenu! Sekáček je vyroben z vysoce kvalitní uhlíkové oceli. Uhlíková ocel je základní typ oceli obsahující železo a uhlík. Hlavními výhodami uhlíkové oceli jsou houževnatost, dobré držení ostří a velmi snadné ostření.
můžete mít 15.7. - 16.7.
Kuchyňský sekací nůž Okajama-Černá/Bez pouzdra
Kvalitně zpracovaný kuchyňský sekací nůž Okajama za úžasnou cenu! Nože jsou vyrobeny z vysoce kvalitní uhlíkové oceli. Uhlíková ocel je základní druh oceli obsahující železo a uhlík.
můžete mít 15.7. - 16.7.
Díky rozsáhlým zkušenostem japonských řemeslníků byla série Damašek vyvinuta s nejvyšší přesností, kombinující nejlepší ergonomii, vynikající design a dobrou hodnotu za peníze. Každý nůž je vykován z 67 vrstev pravé japonské damaškové oceli, což zajišťuje jak dlouhou životnost, tak bezchybný design.
můžete mít 18.7. - 22.7.
Nůž Santoku je vyroben z 67 vrstev japonské oceli má 12,5 cm dlouhou čepel a ergonomickou rukojeť z pravého dřeva. Nůž je precizně ostrý díky ručně broušené čepeli.
můžete mít ZÍTRA
Nůž Santoku je vyroben z 67 vrstev japonské oceli má 18 cm dlouhou čepel a ergonomickou rukojeť z pravého dřeva. Nůž je precizně ostrý díky ručně broušené čepeli.
můžete mít ZÍTRA
Kuchařský nůž je vyroben z maximálně odolné oceli proti ztrátě ostrosti a zlomení a má 20 cm dlouhou čepel. Designový kousek, který nesmí chybět v žádné kuchyni.
můžete mít ZÍTRA
Nůž kuchyňský kuchařský 17 cm SHIKOKU CS SOLINGEN CS-020026. Nůž má protiskluzovou rukojeť, která brání přípádnému zranění. Čepel vydrží dlouho ostrá. Tento nůž krájí přesně.
můžete mít 12.7.