Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Nestíháte nakoupit? Vybírejte produkty z kategorie koření a ochucovadla online. Nákup vám mohou ulehčit filtry nejlevnější koření a ochucovadla či výrobky nejlépe hodnocené ostatními uživateli. Udělejte si zásobu s MALL.CZ.
- Objednané zboží doručíme podle vašich časových preferencí.
- Chcete si raději vyzvednout zboží sami a ušetřit za dopravu? Po celém Česku máme více než 6 500 výdejních míst.
- Platit můžete online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
- Produkty ze sekce koření a ochucovadla můžete vrátit do 14 dní bez udání důvodu.
- Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Usušený aromatický plod hřebíčkovce vonného je oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa.
můžete mít 30.12. - 2.1.
K dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Sicilská hrubá sůl umleta společně s česnekem, aby vznikla aromatická jemná sůl.
Momentálně nedostupné
Směs koření pro jihoindické kari.
můžete mít 30.12.
Fenykl je velmi oblíbené koření. Má sladkou chuť podobající se anýzu. Využívá se k dokořenění chleba, cukrovinek a sladkého pečiva. Dále se využívá hodně k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček, bylinkového másla, salátů.
můžete mít 30.12.
Dostupné ve velikostech 100g a 800g Lahodný kořenící přípravek k přípravě přílohových brambor. Skvěle ochutí i dušenou zeleninu nebo gratinované brambory se smetanou a sýrem.
můžete mít 9.1. - 10.1.
V kuchyni má všestranné využití při konzervaci okurek, zelí, cibule, do polévek a omáček, vaječných a bramborových jídel, do zeleninových salátů, dresingů a majonéz. Koprová silice se používá při výrobě likérů.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Chana dal Masala je koření pro čočku.
můžete mít 30.12.
Je neodmyslitelnou surovinou v italské kuchyni do omáček, těstovin, na pizzu a pečenou zeleninu. V Řecku se používá do pokrmů souvlaki, pečených ryb a řeckých salátů. U nás se používá k dochucení bramborové a hrachové polévky, do gulášů, omáček, tradičních českých bramboráků, do luštěnin, obilovin.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Čubrica je vhodná především, do mletých mas k dušené a zapečené zelenině, luštěnin, na vařený brambor, do slaných pomazánek a sýrů, polévek (čorba) a typických balkánských rožněných a pečených pokrmů (musaka, kebab, džuveč atd.)
můžete mít 30.12. - 2.1.
Pro objednání kartónku zadejte 10 ks GRILOVANÁ ŽEBÍRKA MARINÁDA Marináda se hodí pro všechny druhy pečených, rožněných či grilovaných mas, zejména však na grilovaná žebra, křidýlka, stehýnka nebo i pečený bůček. Marináda je bez konzervačních látek a není nutné ji solit.
můžete mít 9.1. - 10.1.