Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Hmotnost
Ze široké nabídky produktů z kategorie konzervované potraviny si u nás na MALL.cz vybere každá hospodyňka i bytový designér.
- Objednané zboží z kategorie konzervované potraviny doručíme dnes, nebo až se vám to bude hodit.
- Chcete ušetřit za poštovné? Po celém Česku máme více než 6 500 výdejních míst.
- Platit můžete online, na dobírku nebo až za 30 dní se službou MALL Pay.
- Pokud zakoupené zboží nesplní vaše očekávání, můžete jej vrátit do 14 dní.
- Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
Výběr vám ulehčí filtr pro nejlépe hodnocené výrobky ostatními uživateli. Přehlednými sekcemi v kategorii Vybavení domácnosti však můžete brouzdat klidně hodiny a vždy objevíte něco nového.
Kromě zboží konzervované potraviny prodáváme u nás na MALL.cz další 2 milion produktů, mezi nimi také grilování, refraktometr, barová židle, led pásky nebo deskové hry.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tuňák je nutričně hodnotná ryba, která je velmi všestranná při vaření. Tuňák červený dostal své jméno podle barvy svého masa, které je v čerstvém stavu sytě červené. Je to jeden z největších druhů tuňáků, vážící až 600 kg a měřící 3 metry. Vyznačuje se stříbřitými pruhy na břiše.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Filety z mečouna zpracované výhradně ručně, dušené a konzervované v olivovém oleji. Speciální produkt s jemnou a lahodnou chutí, který si můžete vychutnat jako alternativu tuňáka.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Tuňák středomořský, běžně známý jako „Alletteratus Tuna“. Je rozšířen ve Středozemním moři a běžně se vyskytuje i v italských pobřežních vodách. Dosahuje délky 1 m a hmotnosti 6/7 kg. Charakteristika: tuňák s intenzivní a plnou chutí typickou pro červenou tuňáka, kterého považujeme za vynikajícího.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Buzzonaglia di Tonno (kousky tuňáka) je nejméně hodnotná část tuňáka. Je to část masa nejblíže břichu a pod krkem, je tmavší, protože je více potřísněna krví. V minulosti to byl typický pokrm z mořských plodů.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Tuňákové bottarga je tradiční sicilskou (ale i sardinskou) pochoutkou. Jedná se o sáček obsahující nasolené, vylisované a usušené jikry z tuňáka. Bottarga má intenzivní chuť připomínající moře, a proto si ho oblíbili milovníci kuchyně z mořských plodů.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Libové a lehce stravitelné krůtí maso bohaté na bílkoviny dušené na cibulce. I při hmotnosti pouze 200 g (z 300 g syrového masa) je vydatným jídlem na každou cestu. Stačí doplnit přílohu, popřípadě jíst tak jak je. Na cestě se nám skvěle osvědčilo krůtí na cibulce zabalit do wrapu.
můžete mít 24.5. - 27.5.
V balíčku najdete 200 g šťavnatého pečeného vepřového masa. Vysoká energetická hodnota tohoto jídla při nízké váze balení se vám hodí na každé výpravě za dobrodružstvím. O jídle Tak to je opravdu maso! Ručně očištěné a porcované kousky vepřové plece pečené v páře spolu s kmínem.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Čočka s uzeným masem je nejen vydatné, ale také velmi chutné jídlo. Černá čočka „Beluga“ ochucená restovanou zeleninou a šunka s obsahem masa 98 % vám dodá dostatek energie i živin na každé náročné cestě. O jídle Energeticky velmi výživné čočkové ragú doplněné skvělou farmářskou šunkou.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Oblíbená zvěřina s chutnou omáčkou a bramborovými špalíčky, to vše ještě vylepšené pikantní rybízovou marmeládou a kapkou červeného vína. O jídle Jedinečná chuť jeleního masa ve spojení s omáčkou z kořenové zeleniny s rybízovou marmeládou, červeným vínem a divokým kořením.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Kousky libového kuřecího masa s exotickou omáčkou s příchutí kokosového mléka a koření garam masala – vychutnejte si opravdové indické jídlo i na vaší expedici.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Podobně jako jídlo „Kuře korma s rýží“ obsahuje libové kuřecí maso, tentokrát ochucené omáčkou z cibule, rajčatového protlaku a špeku. Celozrnná rýže, která obsahuje dostatek sacharidů a vlákniny, doplňuje toto chutné jídlo vhodné na každou vaši cestu.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Kuřecí křídla na medu a chilli – aby získala tu nejlepší chuť, byla křidélka přes noc naložena do směsi z medu a chilli a potom dozlatova upečena. Jako přílohu můžete zvolit pečivo, rýži nebo brambory podle vaší chuti. O jídle Pečená kuřecí křidélka v pytlíku?! Tak to už je moc!!!
můžete mít 24.5. - 27.5.