Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Barva
Ze široké nabídky produktů z kategorie brousky a ostřiče nožů si u nás na MALL.cz vybere každá hospodyňka i bytový designér.
- Objednané zboží z kategorie brousky a ostřiče nožů doručíme dnes, nebo až se vám to bude hodit.
- Chcete ušetřit za poštovné? Po celém Česku máme více než 2 500 výdejních míst.
- Platit můžete online, na dobírku nebo až za 30 dní se službou MALL Pay.
- Pokud zakoupené zboží nesplní vaše očekávání, můžete jej vrátit do 14 dní.
- Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
Výběr vám ulehčí filtr pro nejlépe hodnocené výrobky ostatními uživateli. Přehlednými sekcemi v kategorii Vybavení domácnosti však můžete brouzdat klidně hodiny a vždy objevíte něco nového.
Kromě zboží Brousky a ostřiče nožů prodáváme u nás na MALL.cz další 1 milion produktů, mezi nimi také filtr na vodu, elektronika, led světla, kuchyňské linky nebo solární nabíječka.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Brousek na nože bílý PREMIUM Anysharp Brandani (Barva – bílá)
můžete mít 27.12. - 30.12.
Brousek na nože modrý PREMIUM Anysharp Brandani (Barva – modrý)
můžete mít 27.12. - 30.12.
Brousek CELLFAST ERGO univerzální
můžete mít 5.1.
"Chef Choice CC-130 je profesionální elektrický brousek na nože, který zajistí vždy perfektně nabroušené čepele. S třemi stupni broušení a přesným nastavením úhlu je ideální pro domácnosti i profesionální kuchyně.
můžete mít 30.12. - 31.12.
312 Elektrický brousek na nože Diamond UltraHone® CHEF'SCHOICE Popis výrobku 2-fázový: I – Diamantové disky II – Vyhlazovací disky Pro čepele: hladké, zvlněné (stupeň II) Volba šéfkuchaře Značka Chef's Choice vyrábí světově uznávané ruční a elektrické brousky na nože, které díky diamantovým br
můžete mít 30.12. - 31.12.
316 Elektrický brousek na nože Diamond Hone® CHEF'SCHOICE Popis výrobku 2-stupňový elektrický brousek na nože : I – Diamantové kotouče; II – Vyhlazovací disky Pro čepele: hladké, zvlněné (stupeň II) Vytváří japonský 15° ostří čepele na evropských nožích Volba šéfkuchaře Značka Chef's Choice vy
můžete mít 30.12. - 31.12.
Praktické a jednoduché by mělo být broušení nožů – podívejte se na tento produkt – možná je to pro vás něco?
můžete mít 6.1. - 8.1.
Stolní brousek na nožeStolní brousek je nastavitelný v úhlu od 15 do 30 stupňů a je dodáván se 4 diamantovými brusnými zrny (300, 600, 800 a 1000). Dokáže rychle obnovit ostrou hranu prakticky
můžete mít 6.1. - 8.1.
Skládací brousek na nože s diamantem potaženými brousky na každé straně. Povrch zrnitosti 360 pro nastavení hran na jedné straně, zatímco druhá strana má extra jemný povrch zrnitosti 600 pro honování
můžete mít 6.1. - 8.1.
Stylus je kapesní zatahovací ořezávátko s odolným ABS pouzdrem. Speciálně navržený pro broušení zoubkovaných nožů a zároveň použitelných nožů s hladkým ostřím. Stylus má povrch zrnitosti 600 a je
můžete mít 6.1. - 8.1.
Všechny čepele ve vaší kuchyní budou nyní naostřené a vy se nemusíte bát tupých nožů. S tímto brouskem hravě naostříte veškeré typy nožů v jedné sekundě
můžete mít 30.12.
Ruční ostřič nožů a nůžek s ostřím z nástrojové oceli
můžete mít 30.12.
Brousky a ostřiče nožů
Brousky na nože jsou pro zachování ostrosti nožů nepostradatelné. Jaké brousky jsou na trhu, jak často brousit nože a proč pravidelně používat ocílku?
Elektrický brousek na nože usnadní práci
Elektrické brousky jsou opatřeny elektromotorem, který pohání brusné kotouče. Broušení kuchyňských nožů je tak rychlé, snadné a výrazně efektivnější, než je tomu u ručních brousků.
Ruční brousek na nože
Mechanické brousky na nože jsou vhodné pro začátečníky, kteří s broušením nožů nemají žádné zkušenosti. Mechanické brousky jsou opatřeny dvěma brusnými kotouči (obvykle kombinace keramiky a diamantového brusiva). Štěrbinou mezi nimi opakovaně protahujete nůž, čímž dochází k jeho nabroušení.
Brousek na nože s přísavkou spolehlivě drží na místě
Brousek může být vybaven podtlakovou přísavkou, která jej spolehlivě zafixuje. Broušení je tak pohodlnější. Po ukončení broušení brousek uvolníte jednoduše pomocí páčky.
Brousek na keramické nože
Ruční brousky jsou určeny speciálně na broušení sad keramických nožů. Brousky užívají k broušení tvrdší materiál (zirkonová keramika a diamantové brusivo), než se vyskytuje u běžných brousků na nože. S běžným brouskem tedy keramický nůž kvalitně nenabrousíte.
Ocílka na nože udržuje ostří nože ve formě
Zatímco brousek na nože používáme v případě, kdy jsou nože tupé, ocílku bychom měli používat pravidelně k udržení ostrosti čepele, nejlépe před každým použitím nože. Ocílka může být vyrobena z keramiky, nožířské oceli apod. s plastovou rukojetí.
Ostřič nožů Fiskars
Ostřiče nožů Fiskars jsou oblíbené pro kvalitní provedení, nízkou pořizovací cenu a široké možnosti broušení – s brouskem Fiskars můžete brousit dokonce i sekery. Je vhodný pro praváky i pro leváky.
Jak často brousit nože?
Ocílkou byste měli nůž přebrousit minimálně 1× týdně. U běžně užívaných kuchyňských nožů by mělo broušení proběhnout každé cca 2 měsíce, nebo vždy, když dojde ke ztupení, nebo poškození ostří nože.
K broušení se užívají také brusné kameny na nože nejrůznějších hrubostí. Brusné kameny vyžadují však více zkušeností, než běžné elektrické a ruční brousky.