Cena
Dostupnost
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nejkvalitnější odrůda rýže, pěstovaná na úpatí Himalájí v Pákistánu. Rýže Basmati je charakteristická dlouhým, štíhlým, kvalitním zrnem.
můžete mít 2.1.
Khushboo Basmati je dlouhosrstá aromatická rýže.
můžete mít 2.1.
Celé hořčičné semínko je možno používat celé, nebo je možné jej i mírně nadrtit. Dále se používá hojně v indické kuchyni, při konzervaci různých druhů zeleniny, tak i v české kuchyni. Semeno hořčice je kulaté, žluté a má štiplavou chuť. Prokrvuje zažívací trakt.
můžete mít 8.1. - 11.1.
Sona Masoori je velmi aromatická rýže s vysokým obsahem vlákniny pěstovaná v oblastech Andhra Pradesh, Karnataka a Telangana.
můžete mít 2.1.
Jde o nejdelší rýži basmati na světě, má toto zrno veškerou vydatnou chuť a nadýchanou texturu basmati – s mnohem kratší dobou vaření.
můžete mít 2.1.
Cizrna se také někdy nazývá římský hrách. Uvařené mají pevnou, ale jemnou texturu a dodávají pokrmům dobrou barvu a oříškovou chuť.
můžete mít 2.1.
Jako většina luštěnin jsou Mung Dal neocenitelným zdrojem bílkovin a vlákniny.
můžete mít 2.1.
Urid Whole je extrémně ceněná luštěnina. Je to nejvýživnější fazole ze všech luštěnin a běžně se vaří pro zdravou výživu.
můžete mít 2.1.
Chana Dal má skvělou chuť, je sladký i ořechový. Má vysoký obsah vlákniny a pomáhá snižovat cholesterol. Chana Dal je vynikajícím zdrojem bílkovin a esenciálních aminokyselin.
můžete mít 2.1.
Kuskus je jednou ze základních potravin severoafrické kuchyně.
můžete mít 2.1.
Vermicelli
můžete mít 2.1.
Jde o nejdelší rýži basmati na světě, má toto zrno veškerou vydatnou chuť a nadýchanou texturu basmati – s mnohem kratší dobou vaření.
Momentálně nedostupné