Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Samura Bamboo santoku nůž dutý broušený 160mm
Technická data: Délka čepele: 160 mm Délka nože: 286 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 59 HRC Rukojeť: Nerezová ocel Hmotnost: 145g
Momentálně nedostupné
Bambusový nůž Samura 80 mm Tento lehký víceúčelový nůž se používá k loupání a krájení drobné zeleniny, stejně jako ovoce, masa, sýrů atd. Nejmenší nůž v "sadě nožů pro každého šéfkuchaře.
Momentálně nedostupné
Bambusový sekáček Samura 180mm Náš sekáček Samura Bamboo je lev, který již ukojil svůj hlad a nyní odpočívá na slunci. Toto srovnání platí: v práci je to skutečné zvíře! Díky své promyšlené geometrii a ostré oceli si AUS-8 hravě poradí s masem, šlachami a malými kostmi.
Momentálně nedostupné
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti. Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 – 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Momentálně nedostupné
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na
Momentálně nedostupné
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti. Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 – 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Momentálně nedostupné
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na
Momentálně nedostupné
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti. Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 – 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Momentálně nedostupné
Kombinovaný Samura brusný kámen je dvoubarevný víceúčelový brousek se zrnitostí 240 a 800.
Brusný kámen japonského typu se stane užitečným pomocníkem ve vaší kuchyni, lze s ním na
Momentálně nedostupné
Samura brusný kámen je kombinovaný vodní brousek se zrnitostí 3000 a 8000 . Jde o dokonalého pomocníka k broušení všech kvalitních kuchyňských nožů.
Díky optimální velikosti využijeme ten
Momentálně nedostupné
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na
Momentálně nedostupné
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na
Momentálně nedostupné
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na
Momentálně nedostupné
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na
Momentálně nedostupné
Damaškový nůž na rajčata Samura 120mm Specifikace Typ nože Nůž na rajčata série Damašek Čepel z damaškové oceli Ocelové vrstvy 67 Tvrdost čepele (HRC) 61 Délka čepele (mm) 120 Materiál rukojeti G-10 Celková délka (mm) 243 Celková výška (mm) 22 Celková šířka (mm) 18
Momentálně nedostupné
Damaškový vykosťovací nůž Samura 165mm Specifikace Typ nože Vykosťovací nůž série Damašek Čepel z damaškové oceli Ocelové vrstvy 67 Tvrdost čepele (HRC) 61 Délka čepele (mm) 165 Materiál rukojeti G-10 Celková délka (mm) 305 Celková výška (mm) 35 Celková šířka (mm) 24
Momentálně nedostupné
. . Technické údaje:. . Typ nože: filetovací. Série: Přístroj na výrobu nožů, který je určen k řezání, je vyroben z oceli, která je určena k řezání: Harakiri Slitina: AUS-8 Nerezová ocel: AUS-8. Ocelové vrstvy: 1
(HRS): 58 Délka čepele (mm): 218. Materiál rukojeti: plast ABS. Celková dél
Momentálně nedostupné
Specifikace
Typ nože
Filetovací nůž
Řada
Pro-S
Čepel z oceli
AUS-8
Vrstvy oceli
1
Tvrdost čepele (HRC)
58
Délka čepele (mm)
224
Materiál rukojeti
Momentálně nedostupné
Fréza Samura MO-V Stonewash 90mm Samura MO-V Paring Technická data Délka čepele: 90 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 59 HRC Rukojeť: G10 Hmotnost: 85g
Momentálně nedostupné
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti. Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 – 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Momentálně nedostupné
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti. Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 – 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Momentálně nedostupné
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti. Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 – 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Momentálně nedostupné
Golfový kuchařský nůž Samura AUS-8 N. dobře kuchař. Široká a dlouhá čepel je ideální pro krájení velkých produktů, masa, ryb nebo krouhání zelí.
Technická data:
Ocel: AUS-8
Kalení: 58 HRC
Rukojeť: ABS
Momentálně nedostupné
Golfový nůž Samura Santoku AUS-8 Santoku, asijský šéfkuchařský nůž. Je o něco kratší než jeho evropský protějšek, ale o něco širší, což umožňuje použití např. jako špachtle k přenesení nakrájeného masa nebo zeleniny na pánev.
Momentálně nedostupné
Samura - symbióza japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti.
Značka spatřila světlo světa v roce 2003. První řady nožů byly vyrobeny ve spolupráci s renomovanými japonskými značkami a japonská kvalita je jádrem filozofie značky. Je jisté, že japonské noži krájí lépe než evropské nože, zůstávají déle nabroušené a déle si také udrží kvalitní ostří. Mají však také své nedostatky. Autentické japonské nože jsou příliš křehké a až moc tvrdé. Vyžadují speciální náročnou péči a mohou se snadno poškodit, dokonce i zasažením malé kosti.
Samura se rozhodla odstranit tyto nedostatky a zachovat pouze to hlavní - maximální řezný výkon japonských nožů. Samura má jasnou představu o tom, jak vypadá ideální nůž. Tence kovaná čepel, vyrobený z tvrdé oceli, se správnou geometrií, nízkou hmotností a přesnou kvalitou v každém detailu. Dokonalá rovnováha a neuvěřitelná ostrost.
Všechny modelové řady Samura, od původní skici k 3D modelu, od 3D modelu k prototypu, od prototypu k sériovému modelu, vyrábí Samura ve vlastní režii - bez jakéhokoli outsourcingu.
90% výrobního procesu Samura je ruční práce a zcela všechny nože Samura se brousí ručně na brouscích. Hlavním výrobním principem je absolutní preciznost ve všem. Nože Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů.To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Pokud očekáváte nejvyšší kvalitu, jste se značkou Samura na stejné lodi.