Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
Momentálně nedostupné
Jáhly jsou šetrně oloupaná zrnka prosa setého. Jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a navíc přirozeně bezlepkové. Jáhly se mohou připravit na sladko i na slano. Používají se do polévek, kaší, placek, pomazánek, salátů a jako příloha různých masových i zeleninových pokrmů.
Momentálně nedostupné
Kukuřičná krupice je vhodná nejen na bezlepkové vaření. Je univerzální a má příjemnou nasládlou chuť. Vhodná je na přípravu kaší, nočků, kapání do polévek a karbenátků. Složení: 100 % kukuřičná krupice BIO Balení: 450 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Momentálně nedostupné
Krupice ovesná jse správnou volbou suroviny na ranní kaši – bez vaření. Během pár minut z ní připravíte vynikající a voňavou, sytou kaši. Stačí zalít horkou vodou, nechat nabobtnat a pak dochutit dle vašeho přání – oříšky, semínka, ovoce, sirup, med či strouhaná čokoláda.
Momentálně nedostupné
Celozrnnou krupici mějte vždy doma po ruce, je skvělá k přípravě snídaně i k večeře. Její celozrnnost pozvedne krupicovou kaši na plnohodnotné, syté jídlo se spoustou vlákniny a vitamínů. Vhodná je také na přípravu knedlíčků, nočků nebo na zahušťování.
Momentálně nedostupné
Kukuřičná mouka – výživná bezlepková mouka z jemně mletého kukuřičného zrna. Je lehce stravitelná a má široké možnosti využití. Využijete ji nejen na přípravu křupavých tortill, ale i na ranní kaše, sušenky, placičky, na zahušťování polévek a omáček.
Momentálně nedostupné
Skočme o deset tisíc let zpět. To je doba, kdy dvouzrnku naši předci pěstovali a využívali. Je to tedy hodně, ale opravdu hodně původní odrůda :-). Čím je dvouzrnková celozrnná mouka jedinečná?
Momentálně nedostupné
Ovesná mouka je umleta z ovesných vloček. Má tedy všechny jejich neobyčejné vlastnosti a výživové kvality. Ovesná mouka je zdrojem energie a živin. Obsahuje stravitelné bílkoviny, komplexní sacharidy a velkým pozitivem je vysoký obsah vlákniny. Zasytí kvalitně a nadlouhou dobu.
Momentálně nedostupné
Máte rádi pohankovou mouku a nepotřebujete garanci bezlepkového produktu? Tato mouka je tedy určena právě Vám. Pohanka použitá na tuto mouku je loupaná mechanicky, čímž si zachovává cenné živiny.
Momentálně nedostupné
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna.
Momentálně nedostupné
Červená čočka je skvělým zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny, proto zasytí a upraví trávení. Obsahuje také vyšší množství železa a vitamínu B6. Červená čočka je oproti ostatním luštěninám výborně stravitelná a mohou ji bez obav konzumovat i těhotné a kojící maminky a děti.
Momentálně nedostupné
Stejně jako ostatní luštěniny, je hrách vynikajicím zdrojem rostlinných bílkovin. Má nízký obsah tuků a vysoký obsah vlániny.
Momentálně nedostupné
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna.
Momentálně nedostupné
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového kvásku a na pečení chleba.
Momentálně nedostupné
Chlebová mouka představuje vyváženou variantu mezi bílou hladkou moukou a celozrnnou moukou. Obsahuje část obalu zrna a klíčku, což jí dodává více vlákniny a cenných živin. Díky tomu nejenže na delší dobu zasytí, ale také podporuje zdravější trávení.
Momentálně nedostupné
Pšeničné otruby – to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu. Jak pšeničné otruby používat?
Momentálně nedostupné
Špaldové otruby – to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.
Momentálně nedostupné
Oves je jedna z nejznámějších a také jedna z nejvíce nutričně hodnotných obilovin. Mezi její skvělé vlastnosti patří vysoký obsah rozpustné a nerozpustné vlákniny, vyšší obsah bílkovin, ovesné sacharidy se pomalu vstřebávají a zasytí tak na dlouhou dobu.
Momentálně nedostupné
Pšenice je obilovina bohatá na vlákninu a bílkoviny (z nich především lepek).
Momentálně nedostupné
Pšeničné pukance medové pro malé i velké mlsouny. Pšeničné pukance medové stvořené pro mlsání kdykoliv během dne. Nasypte si je ráno do misky a zalijte mlékem či jogurtem, vezměte si je do krabičky do školy či na výlet, posypte si jimi svůj ovocný salát. Pšeničné pukance medové vás nikdy nezklamou…
Momentálně nedostupné
Chlebová mouka osahuje část obalu zrna a klíčku. Na chlebové mouky vybíráme zrna s nejlepší pekařskou kvalitou. Při mletí zachováváme část obalu zrna a klíčku, a proto obsahují PROBIO chlebové mouky více vlákniny a cenných živin než mouky bílé. Na delší dobu zasytí.
Momentálně nedostupné