Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Složení: 100% těstoviny spirály BIO Země původu: Itálie Balení: 500g CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Složení: Bio celozrnná semolina z tvrdé pšenice, voda Balení: 500 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO těstoviny Spirály Tricolore jsou vyrobeny z prvotřídní bio pšenice durum. Jejich složení je 100% přírodní a neobsahují žádné umělé přísady ani barviva. Těstoviny mají tvar spirály, který je ideální pro zachycení omáčky.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Přírodní třtinový cukr slouží jako alternativa rafinovaného bílého cukru, na rozdíl od něj má ale medovou až karamelovou chuť.Kam ho využít? Jednoznačně kamkoli, kam jen budete chtít: vaření, i pečení – ve fantazii se meze nekladou.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Přírodní třtinový cukr slouží jako alternativa rafinovaného bílého cukru, na rozdíl od něj má ale medovou až karamelovou chuť.Kam ho využít? Jednoznačně kamkoli, kam jen budete chtít: vaření, i pečení – ve fantazii se meze nekladou.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Zemní mandle, chufa, gomi – to vše znamená tygří ořechy, ale nic z toho vlastně ořechy nejsou. Zmatení? Tygří ořechy nejsou totiž ořechy – jedná se o hlízy rostliny zvané šáchor jedlý.Něco málo z jejich historie. První zmínky o šáchoru jedlém sahají až do starého Egypta.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Vanilka mletá Bourbon je kvalitní druh mleté vanilky pocházející z oblasti Bourbon (dnes známé jako Réunion a okolní ostrovy v Indickém oceánu).
můžete mít 16.1. - 17.1.
Vanilka mletá Bourbon je kvalitní druh mleté vanilky pocházející z oblasti Bourbon (dnes známé jako Réunion a okolní ostrovy v Indickém oceánu).
můžete mít 16.1. - 17.1.
Vanilka mletá Bourbon je kvalitní druh mleté vanilky pocházející z oblasti Bourbon (dnes známé jako Réunion a okolní ostrovy v Indickém oceánu).
můžete mít 16.1. - 17.1.
Vanilkový lusk Bourbon Bio (18–20 cm) je vysoce kvalitní vanilkový lusk, který je pěstován ekologicky a bez použití chemických pesticidů či hnojiv. Pochází z ostrova Réunion nebo Madagaskaru, které jsou známé svou produkcí jedné z nejlepších vanilek na světě, označované jako Bourbon vanilka.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Vanilkový cukr je směs cukru a vanilky nebo vanilinu. Pravý vanilkový cukr obsahuje semínka pravé vanilky nebo mletou vanilku, což mu dodává bohatší a složitější chuť díky přítomnosti dalších aromatických látek kromě vanilinu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Vanilkový cukr je směs cukru a vanilky nebo vanilinu. Pravý vanilkový cukr obsahuje semínka pravé vanilky nebo mletou vanilku, což mu dodává bohatší a složitější chuť díky přítomnosti dalších aromatických látek kromě vanilinu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Vanilkový cukr je směs cukru a vanilky nebo vanilinu. Pravý vanilkový cukr obsahuje semínka pravé vanilky nebo mletou vanilku, což mu dodává bohatší a složitější chuť díky přítomnosti dalších aromatických látek kromě vanilinu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Vanilkový cukr je směs cukru a vanilky nebo vanilinu. Pravý vanilkový cukr obsahuje semínka pravé vanilky nebo mletou vanilku, což mu dodává bohatší a složitější chuť díky přítomnosti dalších aromatických látek kromě vanilinu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Višně se řadí mezi peckoviny, jsou červené barvy a nejsou tak populární jako třešně. My vám je teď ale představíme a vsadíme se, že vám hned více padnou do oka.Jaký je rozdíl mezi višněmi a třešněmi? Možná, že by je mnoho z nás na první pohled ani nerozeznala, ale rozdíl v nich přece jen je.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Višně se řadí mezi peckoviny, jsou červené barvy a nejsou tak populární jako třešně. My vám je teď ale představíme a vsadíme se, že vám hned více padnou do oka.Jaký je rozdíl mezi višněmi a třešněmi? Možná, že by je mnoho z nás na první pohled ani nerozeznala, ale rozdíl v nich přece jen je.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Višně se řadí mezi peckoviny, jsou červené barvy a nejsou tak populární jako třešně. My vám je teď ale představíme a vsadíme se, že vám hned více padnou do oka.Jaký je rozdíl mezi višněmi a třešněmi? Možná, že by je mnoho z nás na první pohled ani nerozeznala, ale rozdíl v nich přece jen je.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Jedna z nejzdravějších potravin a zároveň jeden z nejznámějších oříšků – ano, jedná se o vlašský ořech. Když se tak nad tím zamyslíme, vyloupnuté jadérko vypadá dost podobně jako náš mozek. A opravdu, vlašské oříšky jsou vynikající potravou pro náš mozek!
můžete mít 16.1. - 17.1.
Jedna z nejzdravějších potravin a zároveň jeden z nejznámějších oříšků – ano, jedná se o vlašský ořech. Když se tak nad tím zamyslíme, vyloupnuté jadérko vypadá dost podobně jako náš mozek. A opravdu, vlašské oříšky jsou vynikající potravou pro náš mozek!
můžete mít 16.1. - 17.1.
Jedna z nejzdravějších potravin a zároveň jeden z nejznámějších oříšků – ano, jedná se o vlašský ořech. Když se tak nad tím zamyslíme, vyloupnuté jadérko vypadá dost podobně jako náš mozek. A opravdu, vlašské oříšky jsou vynikající potravou pro náš mozek!
můžete mít 16.1. - 17.1.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 16.1. - 17.1.