Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Šípkový prášek BIO je vyroben z plodů růže šípkové, která je bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a antioxidantů. Vitamíny: BIO šípky jsou bohatým zdrojem vitamínů A, C, E a K. • Vitamín A je důležitý pro zrak, imunitní systém a zdraví pokožky.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Šípkový prášek BIO je vyroben z plodů růže šípkové, která je bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a antioxidantů. Vitamíny: BIO šípky jsou bohatým zdrojem vitamínů A, C, E a K. • Vitamín A je důležitý pro zrak, imunitní systém a zdraví pokožky.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Šípkový prášek BIO je vyroben z plodů růže šípkové, která je bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a antioxidantů. Vitamíny: BIO šípky jsou bohatým zdrojem vitamínů A, C, E a K. • Vitamín A je důležitý pro zrak, imunitní systém a zdraví pokožky.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků (např. závinů), do teplých nápojů (horké džusy, svařené víno), ale také při výrobě domácí kosmetiky (trocha skořice do balzámu na rty rty prokrví a tím se zvětší).Ale co je vlastně skořice a na co je dobrá? Skořice je kořením, které je kůrou stromu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků (např. závinů), do teplých nápojů (horké džusy, svařené víno), ale také při výrobě domácí kosmetiky (trocha skořice do balzámu na rty rty prokrví a tím se zvětší).Ale co je vlastně skořice a na co je dobrá? Skořice je kořením, které je kůrou stromu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků (např. závinů), do teplých nápojů (horké džusy, svařené víno), ale také při výrobě domácí kosmetiky (trocha skořice do balzámu na rty rty prokrví a tím se zvětší).Ale co je vlastně skořice a na co je dobrá? Skořice je kořením, které je kůrou stromu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Skořicový cukr Bio je přírodní sladidlo, které se skládá z bio cukru a bio skořice. Tento produkt je oblíbený zejména pro svou výjimečnou chuť a aroma, které pochází z kvalitních, ekologicky pěstovaných surovin. Používá se v kuchyni k dochucování různých pokrmů, pečiva, dezertů a nápojů.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Skořicový cukr Bio je přírodní sladidlo, které se skládá z bio cukru a bio skořice. Tento produkt je oblíbený zejména pro svou výjimečnou chuť a aroma, které pochází z kvalitních, ekologicky pěstovaných surovin. Používá se v kuchyni k dochucování různých pokrmů, pečiva, dezertů a nápojů.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Skořicový cukr Bio je přírodní sladidlo, které se skládá z bio cukru a bio skořice. Tento produkt je oblíbený zejména pro svou výjimečnou chuť a aroma, které pochází z kvalitních, ekologicky pěstovaných surovin. Používá se v kuchyni k dochucování různých pokrmů, pečiva, dezertů a nápojů.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Prozkoumejte rozmanitost chutí se slanou ořechovou směsí. Tato směs je ideální pochutinou pro všechny milovníky oříšků. Směs obsahuje kvalitní ořechy – mandle, kešu, arašídy a vlašské ořechy, které jsou jemně osoleny, aby podtrhly jejich přirozenou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Slunečnice je krásnou květinou, kterou jistě všichni poznáme na první pohled. Není jen krásná, ale také obsahuje semínka, která mají pro naše tělo a zdraví samé benefity.Odkud se slunečnice vzala? Opět za tuto rostlinu můžeme vděčit Americe.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Slunečnice je krásnou květinou, kterou jistě všichni poznáme na první pohled. Není jen krásná, ale také obsahuje semínka, která mají pro naše tělo a zdraví samé benefity.Odkud se slunečnice vzala? Opět za tuto rostlinu můžeme vděčit Americe.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Slunečnice je krásnou květinou, kterou jistě všichni poznáme na první pohled. Není jen krásná, ale také obsahuje semínka, která mají pro naše tělo a zdraví samé benefity.Odkud se slunečnice vzala? Opět za tuto rostlinu můžeme vděčit Americe.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Slunečnice je krásnou květinou, kterou jistě všichni poznáme na první pohled. Není jen krásná, ale také obsahuje semínka, která mají pro naše tělo a zdraví samé benefity.Odkud se slunečnice vzala? Opět za tuto rostlinu můžeme vděčit Americe.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Slunečnice je krásnou květinou, kterou jistě všichni poznáme na první pohled. Není jen krásná, ale také obsahuje semínka, která mají pro naše tělo a zdraví samé benefity.Odkud se slunečnice vzala? Opět za tuto rostlinu můžeme vděčit Americe.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Slunečnice je krásnou květinou, kterou jistě všichni poznáme na první pohled. Není jen krásná, ale také obsahuje semínka, která mají pro naše tělo a zdraví samé benefity.Odkud se slunečnice vzala? Opět za tuto rostlinu můžeme vděčit Americe.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Slunečnice je krásnou květinou, kterou jistě všichni poznáme na první pohled. Není jen krásná, ale také obsahuje semínka, která mají pro naše tělo a zdraví samé benefity.Odkud se slunečnice vzala? Opět za tuto rostlinu můžeme vděčit Americe.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Slunečnice je krásnou květinou, kterou jistě všichni poznáme na první pohled. Není jen krásná, ale také obsahuje semínka, která mají pro naše tělo a zdraví samé benefity.Odkud se slunečnice vzala? Opět za tuto rostlinu můžeme vděčit Americe.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Slunečnice je krásnou květinou, kterou jistě všichni poznáme na první pohled. Není jen krásná, ale také obsahuje semínka, která mají pro naše tělo a zdraví samé benefity.Odkud se slunečnice vzala? Opět za tuto rostlinu můžeme vděčit Americe.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Směs je výsledkem pečlivého výběru a kombinací nejlepších ingrediencí, které společně vytvářejí nejen výživný, ale i chutný celek. Obsahuje jak ořech, tak ovocné plody.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sójové boby BIO jsou rostlinná luštěnina, která je oblíbená po celém světě. Jsou bohaté na bílkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály. Boby jsou skvělým zdrojem rostlinných bílkovin. Jedna porce sójových bobů obsahuje asi 35 gramů bílkovin, což je více než například kuřecí maso.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sójové boby BIO jsou rostlinná luštěnina, která je oblíbená po celém světě. Jsou bohaté na bílkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály. Boby jsou skvělým zdrojem rostlinných bílkovin. Jedna porce sójových bobů obsahuje asi 35 gramů bílkovin, což je více než například kuřecí maso.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Tak jako většina vloček, ani tyto se nevyhnuly lisování – vznikají totiž tím, že se sójové boby slisují do podoby vloček.Sója pochází z Asie a roste v luscích (proto se řadí mezi luštěniny). Sójové boby obsahují vitamíny B a E a minerály jako je fosfor, železo, hořčík a draslík.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Špalda je druhem nešlechtěné pšenice, z jejíž zrna jsme udělali vločky. Špalda je zároveň jedna z nejstarších obilovin světa. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše.
můžete mít 16.1. - 17.1.