Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
BIO bílý pepř mletý je vyroben z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou, sladkou chuť. Následně je bílý pepř rozemletý na prášek. Pepř je oblíbeným kořením v mnoha kuchyních po celém světě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO bílý pepř mletý je vyroben z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou, sladkou chuť. Následně je bílý pepř rozemletý na prášek. Pepř je oblíbeným kořením v mnoha kuchyních po celém světě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pepř černý mletý se vyrábí z plodů pepřovníku černého. Tyto plody se zfermentují, usuší na slunci a následně jsou rozemlety. Tento výrobní proces zajistí, že si pepř uchová svoji typickou chuť a štiplavou vůni. Pepř je původem z Indie, kde má své kořeny.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pepř černý mletý se vyrábí z plodů pepřovníku černého. Tyto plody se zfermentují, usuší na slunci a následně jsou rozemlety. Tento výrobní proces zajistí, že si pepř uchová svoji typickou chuť a štiplavou vůni. Pepř je původem z Indie, kde má své kořeny.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pepř černý mletý se vyrábí z plodů pepřovníku černého. Tyto plody se zfermentují, usuší na slunci a následně jsou rozemlety. Tento výrobní proces zajistí, že si pepř uchová svoji typickou chuť a štiplavou vůni. Pepř je původem z Indie, kde má své kořeny.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pepř černý mletý se vyrábí z plodů pepřovníku černého. Tyto plody se zfermentují, usuší na slunci a následně jsou rozemlety. Tento výrobní proces zajistí, že si pepř uchová svoji typickou chuť a štiplavou vůni. Pepř je původem z Indie, kde má své kořeny.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Perníkové koření je směs různého druhu koření na přípravu perníku. Můžete jej použít do vánočních perníčků, které miluje asi každý, ale také do měkkého nadýchaného perníku, buchet a třeba i sušenek a koláčů.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pistácie rostou na stromě zvaném Řečík pistáciový a jejich původ je až z daleké střední Asie. Mimochodem, tyto ořechy nejsou žádní mladíci, protože jsou nejstaršími oříšky světa!
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pistácie rostou na stromě zvaném Řečík pistáciový a jejich původ je až z daleké střední Asie. Mimochodem, tyto ořechy nejsou žádní mladíci, protože jsou nejstaršími oříšky světa!
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pistácie rostou na stromě zvaném Řečík pistáciový a jejich původ je až z daleké střední Asie. Mimochodem, tyto ořechy nejsou žádní mladíci, protože jsou nejstaršími oříšky světa!
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pohanka je zdravá a výživná obilovina, která je přirozeně bezlepková. Tím, že je pohanka oloupána, se zbaví tříslovin, které by mohly způsobovat potíže při trávení. BIO pohanka loupaná je zdrojem cenných živin, jako jsou bílkoviny, vláknina, vitaminy a minerály.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pohankové vločky jsou pouze lisované pohankové kroupy. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou naprosto skvělou dvojicí.Na co jsou bohaté tyto vločky?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pomelo je největší z citrusů a pěstuje se především v jihovýchodní Asii. Je bohaté na vitamín C a v Číně z něj dokonce i, díky této vlastnosti, vyrábějí léky. Pomelo pomáhá při detoxikačních a redukčních dietách, protože obsahuje málo kalorií, zato spoustu antioxidantů a vody.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pomelo je největší z citrusů a pěstuje se především v jihovýchodní Asii. Je bohaté na vitamín C a v Číně z něj dokonce i, díky této vlastnosti, vyrábějí léky. Pomelo pomáhá při detoxikačních a redukčních dietách, protože obsahuje málo kalorií, zato spoustu antioxidantů a vody.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pšeničné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pšeničné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Složení: 100% Psyllium husk Bio Země původu: Indie Balení: 500g Minimální trvanlivost: min 24 měsíců od datumu výroby Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Složení: 100% Psyllium husk Bio Země původu: Indie Balení: 200g Minimální trvanlivost: min 24 měsíců od datumu výroby Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Složení: 100% Psyllium husk Bio Země původu: Indie Balení: 1kg Minimální trvanlivost: min 24 měsíců od datumu výroby Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Máte chuť na něco sladkého, ale nechcete rozdělávat celou tabulku čokolády? V tom případě jsou ideální pufované rýžové kuličky! Jedná se o lahodnou a křupavou svačinku, kterou si můžete vychutnat kdykoli a kdekoli.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Máte chuť na něco sladkého, ale nechcete rozdělávat celou tabulku čokolády? V tom případě jsou ideální pufované rýžové kuličky! Jedná se o lahodnou a křupavou svačinku, kterou si můžete vychutnat kdykoli a kdekoli.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pufovaný amarant BIO je zdravá a chutná svačinka, která je vyrobena z amarantu. Je cenným zdrojem bílkovin, vlákniny a antioxidantů. Jde o pseudocereálii, která je původem z Jižní Ameriky. Amarant je bohatý na bílkoviny, které jsou srovnatelné s bílkovinami v mase nebo mléce.
můžete mít 16.1. - 17.1.