Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ovesné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ovesné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev.
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO palmový cukr se vyrábí z květů palmy datlové, konkrétně z jejího nektaru. Podobně jako datlový sirup i palmový cukr má jemnou karamelovou chuť. Zároveň má také nízkou glykemickou hodnotu, díky čemuž zvyšuje hladinu cukru v krvi pomaleji než běžný cukr.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Tropické a exotické ovoce papája je úžasným zdrojem vitamínu A, který pomáhá našemu zraku, ale také vitamínům C a E, které mají silné antioxidační účinky a kladně působí na naši imunitu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Tropické a exotické ovoce papája je úžasným zdrojem vitamínu A, který pomáhá našemu zraku, ale také vitamínům C a E, které mají silné antioxidační účinky a kladně působí na naši imunitu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Tropické a exotické ovoce papája je úžasným zdrojem vitamínu A, který pomáhá našemu zraku, ale také vitamínům C a E, které mají silné antioxidační účinky a kladně působí na naši imunitu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika pálivá má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je pikantní, tu rozhodně oceníte v guláších, do dušených pokrmů, polévek, ale také jako surovinu na zpestření zeleniny.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika pálivá má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je pikantní, tu rozhodně oceníte v guláších, do dušených pokrmů, polévek, ale také jako surovinu na zpestření zeleniny.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika pálivá má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je pikantní, tu rozhodně oceníte v guláších, do dušených pokrmů, polévek, ale také jako surovinu na zpestření zeleniny.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika pálivá má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je pikantní, tu rozhodně oceníte v guláších, do dušených pokrmů, polévek, ale také jako surovinu na zpestření zeleniny.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika pálivá má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je pikantní, tu rozhodně oceníte v guláších, do dušených pokrmů, polévek, ale také jako surovinu na zpestření zeleniny.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Někdy můžete para ořechy najít pod názvem brazilské ořechy, což může vést k myšlence, že pravděpodobně kolébkou těchto oříšků bude jihoamerický stát Brazílie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Někdy můžete para ořechy najít pod názvem brazilské ořechy, což může vést k myšlence, že pravděpodobně kolébkou těchto oříšků bude jihoamerický stát Brazílie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Někdy můžete para ořechy najít pod názvem brazilské ořechy, což může vést k myšlence, že pravděpodobně kolébkou těchto oříšků bude jihoamerický stát Brazílie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Někdy můžete para ořechy najít pod názvem brazilské ořechy, což může vést k myšlence, že pravděpodobně kolébkou těchto oříšků bude jihoamerický stát Brazílie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Někdy můžete para ořechy najít pod názvem brazilské ořechy, což může vést k myšlence, že pravděpodobně kolébkou těchto oříšků bude jihoamerický stát Brazílie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pepř je jedním z nejstarších a nejběžnějších koření. Málokdo z nás si umí představit vaření bez použití pepře. Bílý pepř se vyrábí z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou nasládlou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pepř je jedním z nejstarších a nejběžnějších koření. Málokdo z nás si umí představit vaření bez použití pepře. Bílý pepř se vyrábí z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou nasládlou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO bílý pepř mletý je vyroben z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou, sladkou chuť. Následně je bílý pepř rozemletý na prášek. Pepř je oblíbeným kořením v mnoha kuchyních po celém světě.
můžete mít 16.1. - 17.1.