Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Hřebíček BIO je vyroben ze sušených poupat hřebíčkovníku vonného, stromu původem z Indonésie. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje také silice, které mu dodávají typickou vůni a chuť. Nejčastěji se s ním setkáte v kuchyni jako kořením.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hřebíček mletý BIO je vyroben z hřebíčkovníku, tropické rostliny pocházející z Indonésie. Má výraznou a nezaměnitelnou chuť a vůni. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Nejčastěji se používá v kuchyni na dochucení rozmanitých jídel.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kmín BIO celý je koření, které pochází z rostliny cuminum cyminum. Tato rostlina je příbuzná s mrkví a fenyklem. Má jemnou vůni a hořkosladkou chuť. Používá se v mnoha různých kuchyních po celém světě. Je tradičním kořením v indické, arabské a mexické kuchyni.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kmín BIO celý je koření, které pochází z rostliny cuminum cyminum. Tato rostlina je příbuzná s mrkví a fenyklem. Má jemnou vůni a hořkosladkou chuť. Používá se v mnoha různých kuchyních po celém světě. Je tradičním kořením v indické, arabské a mexické kuchyni.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kmín BIO celý je koření, které pochází z rostliny cuminum cyminum. Tato rostlina je příbuzná s mrkví a fenyklem. Má jemnou vůni a hořkosladkou chuť. Používá se v mnoha různých kuchyních po celém světě. Je tradičním kořením v indické, arabské a mexické kuchyni.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kmín BIO celý je koření, které pochází z rostliny cuminum cyminum. Tato rostlina je příbuzná s mrkví a fenyklem. Má jemnou vůni a hořkosladkou chuť. Používá se v mnoha různých kuchyních po celém světě. Je tradičním kořením v indické, arabské a mexické kuchyni.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pěstování BIO kokosového cukru je příkladem udržitelného zemědělství, které kombinuje tradiční metody sklizně a moderní ekologické principy.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pěstování BIO kokosového cukru je příkladem udržitelného zemědělství, které kombinuje tradiční metody sklizně a moderní ekologické principy.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pěstování BIO kokosového cukru je příkladem udržitelného zemědělství, které kombinuje tradiční metody sklizně a moderní ekologické principy.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pravá madagaskarská kurkuma mletá BIO je specifický druh kurkumy pocházející z Madagaskaru, pěstovaný a zpracovaný podle zásad ekologického zemědělství. Kurkuma (Curcuma longa) je koření známé svými zdravotními přínosy, zejména díky svým protizánětlivým a antioxidačním vlastnostem.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pravá madagaskarská kurkuma mletá BIO je specifický druh kurkumy pocházející z Madagaskaru, pěstovaný a zpracovaný podle zásad ekologického zemědělství. Kurkuma (Curcuma longa) je koření známé svými zdravotními přínosy, zejména díky svým protizánětlivým a antioxidačním vlastnostem.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kurkuma je kořením, které najdete také pod názvem indický šafrán. Má výrazně žlutou barvu a silně aromatickou vůni, která je pro ni typická.Proč je vlastně tak zbarvená?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mořská sůl jemná Složení: 100% mořská sůl Země původu: Itálie Balení: 500g Minimální trvanlivost: prakticky neohraničená Skladování: chladné, tmavé a suché místo (8°C, max.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mořská sůl jemná Složení: 100% mořská sůl Země původu: Itálie Balení: 500g Minimální trvanlivost: prakticky neohraničená Skladování: chladné, tmavé a suché místo (8°C, max.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mletý BIO muškátový oříšek je najemno namletý prášek z muškátovníku vonného. Muškátovník je strom pocházející z Indonésie, který se nyní pěstuje i v dalších tropických oblastech. Toto koření je typické svým nasládlým a příjemným aroma, díky kterému je používáno v kuchyních po celém světě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mletý BIO muškátový oříšek je najemno namletý prášek z muškátovníku vonného. Muškátovník je strom pocházející z Indonésie, který se nyní pěstuje i v dalších tropických oblastech. Toto koření je typické svým nasládlým a příjemným aroma, díky kterému je používáno v kuchyních po celém světě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO palmový cukr se vyrábí z květů palmy datlové, konkrétně z jejího nektaru. Podobně jako datlový sirup i palmový cukr má jemnou karamelovou chuť. Zároveň má také nízkou glykemickou hodnotu, díky čemuž zvyšuje hladinu cukru v krvi pomaleji než běžný cukr.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika pálivá má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je pikantní, tu rozhodně oceníte v guláších, do dušených pokrmů, polévek, ale také jako surovinu na zpestření zeleniny.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika pálivá má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je pikantní, tu rozhodně oceníte v guláších, do dušených pokrmů, polévek, ale také jako surovinu na zpestření zeleniny.
můžete mít 16.1. - 17.1.