Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Dobré suroviny se projeví samotnou vůní a v ústech se pak objevují správná šťavnatost a typická chuť zvěřiny.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Intenzivní chuť klobásy (salsiccia) umocněná jemnější chuť hříbků v husté omáčce. Nejlepší omáčka pro svou chuť a jednoduchost na přípravu, vynikající např. s těstovinami.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Dobré suroviny se projeví samotnou vůní a v ústech se pak objevují správná šťavnatost a typická chuť zvěřiny.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Intenzivní chuť typická pro zvěřinu v husté krémové konzistenci. Vhodné jako občerstvení, ke kanapkám, teplým i studeným crostini.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Libové filety ze 100% italského divočáka s kořením, naložené v oleji a obohacené o vzácný letní lanýž. Ideální jako předkrm nebo do salátů.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Dobré suroviny se projeví samotnou vůní a v ústech se pak objevují správná šťavnatost.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Dobré suroviny se projeví samotnou vůní a v ústech se pak objevují správná šťavnatost.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Jedním z nejreprezentativnějších výrobků je Ragù di Cinghiale (Kančí ragú)
můžete mít 27.12. - 30.12.
Intenzivní chuť klobásy (salsiccia) v kombinaci s jemnější chutí letní lanýžů vytváří jednu z nejoblíbenějších omáček italské kuchyně.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Dobré suroviny se projeví samotnou vůní a v ústech se pak objevují správná šťavnatost a typická chuť zvěřiny.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Typická intenzivní chuť po cizrně obohacená o jemnou chuť letních lanýžů. Ideální na bruschettu jako předkrm, lahodná příloha nebo do čerstvých salátů.
Momentálně nedostupné
Typická intenzivní chuť fazolí obohacená o jemnou chuť letních lanýžů. Ideální na bruschettu jako předkrm, lahodná příloha nebo do čerstvých salátů.
Momentálně nedostupné
Klasická výrazná chuť sójové omáčky doplněná jemnější chutí bílého lanýže (Tuber magnatum Pico). Výrobek lze používat za studena i za tepla.
Momentálně nedostupné
Italské omáčky, krémy a ragú