Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Nejprodávanější
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Dobré suroviny se projeví samotnou vůní a v ústech se pak objevují správná šťavnatost a typická chuť zvěřiny.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Jedním z nejreprezentativnějších výrobků je Ragù di Cinghiale (Kančí ragú)
můžete mít 20.11. - 21.11.
Intenzivní chuť klobásy (salsiccia) v kombinaci s jemnější chutí letní lanýžů vytváří jednu z nejoblíbenějších omáček italské kuchyně.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Dobré suroviny se projeví samotnou vůní a v ústech se pak objevují správná šťavnatost.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Libové filety ze 100% italského divočáka s kořením, naložené v oleji a obohacené o vzácný letní lanýž. Ideální jako předkrm nebo do salátů.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Dobré suroviny se projeví samotnou vůní a v ústech se pak objevují správná šťavnatost.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Intenzivní chuť typická pro zvěřinu v husté krémové konzistenci. Vhodné jako občerstvení, ke kanapkám, teplým i studeným crostini.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Dobré suroviny se projeví samotnou vůní a v ústech se pak objevují správná šťavnatost a typická chuť zvěřiny.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Intenzivní chuť klobásy (salsiccia) umocněná jemnější chuť hříbků v husté omáčce. Nejlepší omáčka pro svou chuť a jednoduchost na přípravu, vynikající např. s těstovinami.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Typická intenzivní chuť fazolí obohacená o jemnou chuť letních lanýžů. Ideální na bruschettu jako předkrm, lahodná příloha nebo do čerstvých salátů.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Dobré suroviny se projeví samotnou vůní a v ústech se pak objevují správná šťavnatost a typická chuť zvěřiny.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Typická intenzivní chuť po cizrně obohacená o jemnou chuť letních lanýžů. Ideální na bruschettu jako předkrm, lahodná příloha nebo do čerstvých salátů.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Klasická výrazná chuť sójové omáčky doplněná jemnější chutí bílého lanýže (Tuber magnatum Pico). Výrobek lze používat za studena i za tepla.
Momentálně nedostupné
Italské omáčky, krémy a ragú