K metla

Lopatka ve tvaru K je neocenitelná při přípravě mnoha sladkostí a zákusků, od piškotových koláčů přes jemné pečivo, cukrovinky a cookies až po karbanátky a těsto na těstoviny. Planetárním pohybem při šlehání dosáhne lopatka ve tvaru K na všechna místa mísy.

Drobenka z piškotů: Lopatka ve tvaru K rozdrtí dietní suchary pro základ sýrových dortů, korpusů a nepečených čokoládových dortů. Pro drcení sucharů použijte lopatku ve tvaru K na rychlost 1 a 2, a pak všlehejte rozpuštěné máslo či dalších požadované přísady.

Míchání a šlehání: Lopatka ve tvaru K rozmixuje a smíchá přísady pro téměř všechny sladkosti či cukrovinky, koláči počínaje a rybími karbanátky konče. Za použití lopatky ve tvaru K lze snadno smíchat rozpuštěné směsi pro koláče, jako je zázvorový chléb, medovník a některé čajové chleby, stejně jako koláčové směsi vše v jednom při použití měkkého margarínu a rychlé směsi na koláčky. Lopatku ve tvaru K použijte pro přípravu piškotového a lineckého těsta.

Třená těsta: Lopatka ve tvaru K je ideální pro míchání mouky a tuku na drobenkové těsto, jež tvoří základ mnoha dortů, koláčků a jemného pečiva – nejlepších výsledků dosáhnete s rychlostí 2. Lopatka ve tvaru K je obzvláště vhodná pro jemné pečivo, protože kov zachová nezbytný chlad, což přispívá ke spojení drobenky.

Obr.