Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Použití
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Typicky maďarská mírně pálivá, silnostěnná jablíčková paprika. Plody jsou ploše kulovité, v technické zralosti světle zelené až žluté, v botanické zralosti červené s průměrnou hmotností 90–100 g. Vysoce úrodná paprika s výbornou chutí, určena na konzervárenské zpracování celých plodů. Odrůda pro maď
můžete mít 25.11. - 26.11.
Extrémně pálivá paprička. Rostlina dorůstá kolem 100–150 cm. Plody jsou 5–8,5 cm dlouhé a 2,5–3 cm široké, se slabou křehkou stěnou a hladkým povrchem, dozrávající od zelené do červenooranžové barvy. V dozrálých plodech po rozříznutí můžeme mnohdy sledovat na vnitřní stěně olejovité zažloutlé kapičk
můžete mít 25.11. - 26.11.
CAROLINA REAPER – velmi vzrůstná, při venkovním pěstování velmi pozdní, extrémně silně pálivá paprika. Plody jsou nepravidelné, velmi svraštělé, 6 – 8 cm dlouhé a 3 – 4 cm široké, v botanické zralosti mají jasně červenou barvu. Je možné ji pěstovat v nádobách.
můžete mít 25.11. - 26.11.
BHUT JOLOKIA ORANGE – tato extrémně pálivá paprika (900 000 – 1 100 000 SHU) je křížencem papriky čínské (Capsicum chinense) a papriky křovité (Capsicum frutescens).
můžete mít 25.11. - 26.11.
BHUT JOLOKIA YELLOW – tato extrémně pálivá paprika (900 000 – 1 100 000 SHU) je křížencem papriky čínské (Capsicum chinense) a papriky křovité (Capsicum frutescens).
můžete mít 25.11. - 26.11.
PUMPKIN SM – tato pálivá paprika (100 000 – 140 000 SHU) chutná skvěle a její plody jsou navíc velmi dekorativní. Paprika PUMPKIN se řadí ke Capsicum baccatum, který má svůj původ v Peru.
můžete mít 25.11. - 26.11.
PÁLIVEC – středně pálivý, delší „kozí“ roh, na řezu téměř kulatý. Má vyšší vzrůst a tmavěji zelené plody. Je určen nejen pro sterilaci, ale i přímý konzum v technické i botanické zralosti.
můžete mít 25.11. - 26.11.
DRÁKY F1 – raný hybrid středního vzrůstu se středně pálivými plody v technologické zralosti světle zelené barvy, v botanické zralosti červené.
můžete mít 25.11. - 26.11.
JALAHOT F1 – paprika typu Jalapeno – nový typ pálivé papriky rozšířený hlavně v Mexiku a USA. Plody jsou drobnější, ale tlustostěnné jehlance 7,5 cm dlouhé a 3,5 cm široké.
můžete mít 25.11. - 26.11.
SRILANUS F1 – z mnoha důvodů unikátní paprika, která nezapře své cejlonské kořeny. Plody připomínají papriky typu „banana “.
můžete mít 25.11. - 26.11.
SOMBORIUS F1 – hybridní paprika typu „SOMBORKA“. Název tohoto na Balkáně velmi populárního typu papriky je odvozen od srbského města Sombor.
můžete mít 25.11. - 26.11.
HAMÍK – lahůdková „baby“ paprika s menšími, sytě oranžovými plody lahodné chuti. Plody, které jsou téměř bez semen, se konzumují i sterilují celé, zásadně v botanické zralosti.
můžete mít 25.11. - 26.11.