Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieByliny, koření, výtažky
Při použití papriky se meze nekladou, každopádně je třeba mít na paměti, že v rozpáleném oleji hořkne. Proto se této přímé kombinaci raději vyvarujte.
můžete mít 15.7. - 16.7.
TIP: Pokud nevíte, kolik byste jej měli použít do těsta, platí následující základní pravidlo: 5 až 8 gramů perníkového koření na 1 kg mouky.
můžete mít 15.7. - 16.7.
Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovoce. Báječným pokrmem, ve kterém vynikne, je sladký kuskus se sušeným ovocem, jablky, skořicí a citronovou šťávou.
můžete mít 15.7. - 16.7.
Návod na přípravu: lžičku sušené natě zalijeme 0,25 l vroucí vody, přiklopíme a necháme louhovat 15 minut.
můžete mít 15.7. - 16.7.
Výrobce: Horňácká farma, Hrubá Vrbka 253 Hmotnost: 10 g Složení: celer nať Skladování: při pokojové teplotě Trvanlivost: 6 měsíců Země původu: ČR Certifikace: BIO
můžete mít 15.7. - 16.7.
Hmotnost: 15 g Složení: červený pepř Skladování: v suchu při pokojové teplotě Trvanlivost: 2 roky Země původu: Brazílie Baleno v: ČR Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: Červený pepř, 15 g
můžete mít 15.7. - 16.7.
Hmotnost: 30 g Složení: kmín Skladování: při pokojové teplotě Trvanlivost: 1 rok Země původu: Česká republika Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: Český kmín, 30 g
můžete mít 15.7. - 16.7.
Vzhled a barva: drcené chilli papričky Vůně a chuť: silná vůně a ostrá chuť Použití v kuchyni: k přípravě všech druhů mas, ke grilování, do marinád, do kořenících směsí, asijská a středozemní kuchyně
Hmotnost: 25 g Složení: chilli drcené Skladování: při pokojové teplotě a v suchu Trvanlivost: 1…
můžete mít 15.7. - 16.7.
Použití v kuchyni: k dekoraci slaných i sladkých pokrmů, zdobení pizzy, vajec, rautů, obložené mísy, do polévek. Možná příprava: jemné opékání po dobu jedné minuty ( pozor – velmi snadno hoří), máčení v malém množství horké vody (polévky, rizota).
můžete mít 15.7. - 16.7.
Na výrobu dresingu doporučujeme smíchat s olivovým olejem, octem a nechat cca 3 hodiny odstát. Hmotnost: min.
můžete mít 15.7. - 16.7.
Hmotnost: 60 g Složení: cibule sušená (prášek) Skladování: při pokojové teplotě, v suchu Trvanlivost: 1 rok Země původu: ČR Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: Cibule sušená – prášek, 60 g
můžete mít 15.7. - 16.7.
Hmotnost: 70 g Složení: hořčice bílá Skladování: do 25 °C Trvanlivost: 1 rok Země původu: ČR Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: Hořčice bílá celá, 70 g
můžete mít 15.7. - 16.7.