Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieByliny, koření, výtažky
Koření Petr Stupka - Voňavý perníček 65g
Směs koření nejenom do perníku, voňavá revoluce pro každého kdo miluje pečení. Vedle perníků a jiného kořeněného pečiva můžete směs přidat i do zavařenin, pečených čajů a kompotů.
můžete mít 7.8. - 8.8.
Koření Petr Stupka – Voňavý steak 70g
Voňavý steak – jedinečná pepřová směs na maso, ryby i zeleninu
Vyladěná směs sušené zeleniny a koření s důrazem na cibuli a pepř. Neopékat! – jen nasypat na opečené maso a nechat krátce rozvonět.
můžete mít 7.8. - 8.8.
Koření Petr Stupka – Zlatá pečínka 80g
Zlatá pečínka – čaruje v každé troubě, pánvi i na grilu
Nazlátlá barva a skvělá chuť zaručena
Ideální je rozmíchaná v oleji a rozetřená na drůbež
Při smíchání s vejcem a škrobem je vhodná na nakládání masa v asijském stylu
Použijete do obalovacích směs…
můžete mít 7.8. - 8.8.
Aneb Američan z Vysočan griluje. Naše originální receptura s vybranou kombinací koření. Řadu Beze zbytku vyrábíme výhradně ze zachráněných plodů – těch, které jsou neprodejné pro křivý tvar, podmíru a jiné nefér vady na kráse.
můžete mít 7.8. - 8.8.
Badyán je koření, které vůní velmi připomíná anýz. Jsou to sušená souplodí s lesklými semeny pocházející ze stromu příbuzného magnóliím s názvem badyáník pravý.
můžete mít 8.8.
Celé sušené papričky.
můžete mít 8.8.
Česnekový prášek je vhodnou alternativou čerstvého česneku. Použijte 1/2 čajové lžičky namísto 2 stroužků čerstvého česneku.
můžete mít 8.8.
Chilli podporuje tvorbu slin, žaludečních šťáv, zlepšuje trávení. Podporuje krevní oběh, chrání před infekcí, snižuje obsah cholesterolu v krvi a působí proti obezitě.
můžete mít 8.8.
Nejpálivější paprička v mleté formě.
můžete mít 8.8.
Paprika
můžete mít 8.8.
Používá se k aromatizaci potravin, jako součást některých kosmetických a lékařských přípravků.
můžete mít 8.8.
Používá se celá nebo mletá v kuchyních jižní Asie. Lépe je ji předem nasucho opražit, protože se tím zmírní nahořkla chuť. Kořeníme jí masité i zeleninové jídla, po namočení ji lze využít i jako luštěninu, nebo naklíčenou do salátů.
můžete mít 8.8.