Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Netahejte se s těžkým nákupem a udělejte si zásobu ve spíži s pomocí MALL.CZ. Nakupte zboží z kategorie pečení a přísady na vaření jednoduše a bezpečně online. Produkty si můžete seřadit i od nejlevnější nebo nejlépe hodnoceného ostatními uživateli.
- Zboží z kategorie pečení a přísady na vaření vám přivezeme domů podle vašich preferencí.
- Nákup si můžete vyzvednout i v jednom z více než 6 500 výdejních míst.
- Rozmysleli jste si to? I zboží ze sekce pečení a přísady na vaření můžete neporušené vrátit do 14 dní.
- V případě dotazů je vám k dispozici naše nonstop zákaznická linka.
- Plaťte online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Zeleninový bujón je skvělý doplněk do polévek, omáček a jiných pokrmů. Nejen pro vegany a vegetariány. Dodá jídlu chuť i vůni. Najdete v něm pouze poctivé suroviny v kvalitě bio, bez glutamanu sodného.Skladování:Skladujte v suchu a chladu, nejlépe při teplotě do 26 °C.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Čirok je ceněn pro své výtečné výživové vlastnosti jako je vysoký obsah bílkovin, vlákniny, nízký glykemický index, obsah minerálních látek a vitamínů skupiny B. Dalším velkým pozitivem je obsah antioxidačních látek (fenol, tanin), které jsou dobré pro prevenci rakoviny a kardiovaskulárních onemoc…
můžete mít 20.12. - 14.1.
Pšenice dvouzrnka je předchůdkyní dnešní pšenice, která ji na našem území nahradila někdy v 6. století a to především kvůli vyšším výnosům. Dodnes si dvouzrnka zachovala svou přirozenost a není šlechtěná.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Dvouzrnka chutnala již našim předkům, zůstala stejná, svá a původní (nešlechtěná pšenice) a zachovala si spousty živin. Objevili jsme pro vás zapomenutou obilovinu v její prosté a přirozené podobě. Obohaťte jí své saláty, polévky a rizota.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Jáhly jsou šetrně oloupaná zrnka prosa setého. Jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a navíc přirozeně bezlepkové.Jáhly v kuchyni: Jáhly před vařením vždy spařte horkou vodou, odstraníte z nich hořkou chuť.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Pramáti všech pšenic… Jednozrnka je nejstarším domestifikovaným druhem pšenice, pěstovali ji již lidé v mladší době kamenné. Nikdy nebyla šlechtěna a zachovala si tak pro člověka příznivé složení.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Kuskus – to jsou drobné kuličky těstovin. Je celozrnný, takže má vyšší obsah vlákniny. Kuskus je skvělý v tom, že je bleskově připravený, stačí ho zalít vroucí vodou, zakrýt pokličkou, po 5 minutách načechrat vidličkou a je hotovo.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Pohankovou mouku pro vás meleme v našem bezlepkovém bio mlýně. Pohankovou mouku umíme mlít voňavou, čerstvou a bezpečnou pro celiaky i alergiky. Pohance věnujeme maximální péči při sušení, čištění, loupání i samotném mletí, proto voní a chutná nejlépe ze všech.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Máte rádi pohankovou mouku a nepotřebujete garanci bezlepkového produktu? Tato mouka je tedy určena právě Vám. Pohanka použitá na tuto moouku je loupaná mechabnicky, čímž si zachovává cenné živiny.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka plohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.Víte že?
můžete mít 20.12. - 14.1.
Chlebové mouky jsou tzv. zlatá střední cesta, něco mezi severem a jihem,
mezi černou a bílou, takže mezi čím a čím? Mezi hladkou, tedy světlou a celozrnnou moukou.
můžete mít 20.12. - 14.1.