Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Netahejte se s těžkým nákupem a udělejte si zásobu ve spíži s pomocí MALL.CZ. Nakupte zboží z kategorie pečení a přísady na vaření jednoduše a bezpečně online. Produkty si můžete seřadit i od nejlevnější nebo nejlépe hodnoceného ostatními uživateli.
- Zboží z kategorie pečení a přísady na vaření vám přivezeme domů podle vašich preferencí.
- Nákup si můžete vyzvednout i v jednom z více než 6 500 výdejních míst.
- Rozmysleli jste si to? I zboží ze sekce pečení a přísady na vaření můžete neporušené vrátit do 14 dní.
- V případě dotazů je vám k dispozici naše nonstop zákaznická linka.
- Plaťte online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
BIO jáhly se řadí mezi bezlepkové obiloviny. Ví se, že je bohatá na vlákninu, železo a zinek. Vláknina pomáhá udržovat zdravou funkci střev. Železo je důležité pro tvorbu červených krvinek a zinek je nezbytný pro správnou funkci imunitního systému. Můžete je připravit různými způsoby.
můžete mít 17.10. - 18.10.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná hrubá mouka je vhodná na domácí knedlíky, halušky, noky, šišky i třená těsta.
Momentálně nedostupné
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší.
můžete mít 17.10. - 18.10.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna.
můžete mít 17.10. - 18.10.
Tapioka je škrob získaný z manioku (Manihot esculenta).
můžete mít 16.10.
Pohanková krupice je ideální pro ranní bezlepkovou krupicovou kaši. Meleme ji pro vás v celozrnné variantě v našem bezlepkovém bio mlýně. Využijete ji i na přípravu knedlíčků, noků a jemné zavářky do polévek a omáček. Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku.
můžete mít 17.10. - 18.10.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.
můžete mít 17.10. - 18.10.
Kypřící prášek z vinného kamene je kypřidlo, obohacené o tzv. vinný kámen.Co je vinný kámen a jak vzniká? Vinný kámen (jak už název napovídá) vzniká, když v sudech zraje víno a je vystaveno nízkým teplotám.Jaký má vinný kámen vliv na kypření?
můžete mít 17.10. - 18.10.
Lepek pšeničný 500g, PROVITA
můžete mít 17.10. - 18.10.
Rozpustná vláknina získávaná z jitrocele indického. Vhodná do polévek, omáček, jogurtů apod. Maximální denní dávka vlákniny je 5 čajových lžiček (12,5 g). Složení: Psyllium 100%.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky.
Momentálně nedostupné
Bezlepková mouka vhodná k pečení i zahuštění pokrmů. Vhodné použít do koláčů, dortů či pečiva jako alternativu k pšeničné mouce nebo lze kombinovat s jakoukoliv jinou moukou. Složení:Kokosová mouka 100%.
můžete mít 16.10. - 17.10.