Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Srdcem každé nejen profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Srdcem každé profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Srdcem každé profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Srdcem každé nejen profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Srdcem každé nejen profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Srdcem každé nejen profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Kuchařský nůž 1905 se stabilní čepelí = nejdůležitější kuchyňské náčiní. Vhodný na krájení zeleniny, masa nebo ryb. Zaoblený tvar čepele usnadňuje houpavé řezy a je proto ideální i na zpracování cibule nebo bylinek.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Srdcem každé profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Srdcem každé profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Srdcem každé profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Srdcem každé profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Utěrka z organické bavlny F. Dick. Vyrobená za podmínek Fair Trade. V barvách typických pro značku Fr. Dick. Jedinečný detail loga – unikátní design. Rozměry: 50 × 70 cm
můžete mít 30.12. - 2.1.
Kuchyňská vidlička - všestranný pomocník. Ideální na krájení většího kusu masa nebo na steaky. S pomocí vidličky otočíte maso při pečení nebo jejími hroty otestujete, zda-li je pokrm již připraven.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Kuchyňská vidlička - všestranný pomocník. Ideální na krájení většího kusu masa nebo na steaky. S pomocí vidličky otočíte maso při pečení nebo jejími hroty otestujete, zda-li je pokrm již připraven. Poslouží i při servírování.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Nezbytná pomůcka do vaší kuchyně! Odolné nůžky F. Dick mají univerzální využití – rozstřihnou obal potravin nebo nastříhají bylinky. Délka: 20 cm
můžete mít 30.12. - 2.1.
Ostré kuchyňské nůžky F. Dick – celokované v délce 20 cm. Univerzální použití: rozstřihnou obal potravin a snadno nastříhají i bylinky. Jsou skladné a odolné. Využijete i jako louskáček na ořechy. Délka: 20 c
můžete mít 30.12. - 2.1.
Kuchyňský nůž je univerzálním pomocníkem v každé kuchyni.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Kuchyňský nůž je univerzálním pomocníkem v každé kuchyni.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Kuchyňský nůž je univerzálním pomocníkem v každé kuchyni.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Kuchyňský nůž je univerzálním pomocníkem v každé kuchyni.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Kuchyňský nůž je univerzálním pomocníkem v každé kuchyni.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Kuchyňský nůž je univerzálním pomocníkem v každé kuchyni.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Všude tam, kde v kuchyni potřebujeteuseknout například větší kus masa, najdete spolehlivého a solidního pomocníka v kuchyňském sekáčku DICK.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Všude tam, kde v kuchyni potřebujete useknout například větší kus masa, najdete spolehlivého a solidního pomocníka v kuchyňském sekáčku DICK.
můžete mít 30.12. - 2.1.