Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou. TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU, BEZ LAKTÓZY, VEGAN, VEGETARIAN Hotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek z geneticky nemodifikovaných surovin (NON GMO) od lokálních dodavatelů z České republiky.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany.Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Sladká kaše z jáhel se sušenými švestkami a kokosovým mlékem.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Nakrájené kousky nejlepšího jeleního masa ze Šumavy v pikantní omáčce s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí. V omáčce jsou kousky kořenové zeleniny a je dochucená červeným vínem a rybízovým džemem.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Jemná smetanová omáčka se sterilovaným koprem a třemi vařenými vejci.Podrobnosti a parametryPOTRAVINA BEZ LEPKU, BEZ MASA, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN)Hotové jídlo sterilované, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohyPočet porcí: 2Obsah: celkem 600 gSložení:…
můžete mít 12.12. - 7.1.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. NÁŠ TIP! Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí. NÁŠ TIP! Ochutnejte další tradiční jídla a krkonošské speciality jako například Jelení ragú. Polévka je vhodná také pro děti a vegetariány.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Pikantní kuřecí křídla ve vlastní šťávě na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštění doma i na pobytu v přírodě, pokrm je možné konzumovat i za studena.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. Vepřové koleno se dá konzumovat i za studena, nebo za tepla, nejlépe na grilu, kde stačí cca 10 až 15 minut k prohřátí a vytvoření výborné kůrky.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostřejší omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Jemně mletá pasta z čerstvých banánů, celých kakaových bobů a mandlí. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek. SLOŽENÍ banány (40 %), voda, pražené kakaové boby (10 %), mandle ( 8%), sůl.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Jemně mletá pasta z čerstvých mrkví, lískových ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Jemně mletá pasta z čerstvých jablek, vlašských ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek. SLOŽENÍ jablka (35 %), voda, ovesné vločky (10 %), vlašské ořechy (7 %), rozinky (5 %) (rozinky, slunečnicový olej), skořice, sůl.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Pohanková kaše nejen výborně chutná, ale je i zdravá.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Libové plátky hovězího masa v sladkokyselé rajské omáčce.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Zeleninový pokrm francouzského původu ze směsi cukety, lilku, rajčat, paprik, okurek, cibule a česneku s provensálským kořením.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné pro rychlou přípravu přílohy k hlavnímu jídlu.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Sladká kaše z rýže a rozinek s kokosovým mlékem.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Zadní hovězí plátek potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů. Výpek lze použít jako základ omáčky.
můžete mít 12.12. - 7.1.
Zadní hovězí maso je prošpikované, dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele, celeru a cibule, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením. Omáčka zahušťujeme smetanou a bezlepkovou moukou.
můžete mít 12.12. - 7.1.