Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Kousky z kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Uvařené maso vhodné k rychlé přípravě jídla. Stačí uvařit těstoviny či jinou přílohu a přidat zeleninu podle vlastní chuti. Bez alergenů a lepku vždy připraveno ve Vaší spižírně!
můžete mít 11.12. - 13.12.
Segedínský guláš je připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť. Omáčka je dochucená česnekem a kmínem.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Nejkvalitnější kousky z jelení plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Maso je možné konzumovat i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v omáčce se směsí z pečlivě vybrané zeleniny (kukuřice, fazole, hrášek). Fazole jsou vydatným zdrojem vlákniny a bílkovin, zároveň obsahují minimum tuku. Rychle zasytí a dodají potřebné látky. Vhodný pokrm pro děti nebo osoby dodržující redukční dietu.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Šťavnaté kousky kuřecího masa dušené na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zjemněná smetanou. K tomuto jídlu se hodí prakticky jakákoliv příloha.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Tradiční vydatná krkonošská polévka z bezlepkového kvásku a lesních hub, která vás myšlenkami dostane do Krakonošova revíru. SLOŽENÍ voda, brambory (14,5%) , cibule, houby sušené ( 0,7% ), rýžová mouka, kukuřičná mouka, droždí ( 0,3% ), vejce , řepkový olej, kmín, sůl kamenná.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Opečené mleté maso je dochucené rajčatovou omáčkou s osmaženou cibulkou a decentně okořeněné oreganem.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří, přílohou jsou těstovinová vřetena z rýžové mouky. Komplet Menu Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Bezmasá, italská omáčka ve veganském provedení s přírodním tempehem a chuťovou harmonií rajčat, kořenové zeleniny a středomořských bylinek.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Hustá polévka s kousky hovězího a vepřového masa, červené řepy, zelí, brambor a kořenové zeleniny.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. Výraznou chuť dodávají lesní houby. NÁŠ TIP! K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd pro děti, vegetariány i vegany.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Brambory se zeleninou můžete využít na několik způsobů. Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako přílohu k masu.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Do měkka uvařené brambory bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylejte. Brambory samotné ohřejte obvyklým způsobem.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Bezmasý, lehce pikantní mexický pokrm s nahrubo nakrájeným přírodním tempehem na rajčatovém základu s červenými fazolemi, kukuřicí a červenou paprikou.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Hustá polévka s vepřovými a hovězími dršťkami. Dochuceno česnekem, kmínem a majoránkou.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Dušené fazolové lusky ve smetanové omáčce s vařeným vejcem.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Tyto těstoviny je možné využít jako přílohu k libovolnému hlavnímu jídlu nebo jako základ tětovinového salátu.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Hustá svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor je dochucená česnekem a majoránkou. Jedna porce.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná bezlepkovou moukou, dochucená česnekem, majoránkou a pepřem. Pokud máte rádi ostřejší guláš, přidejte pálivou papriku.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Zadní hovězí maso nakrájené na nudličky, dušené doměkka se smetanou a žampiony, ochucené rajčatovým protlakem, máslem a citronem.
můžete mít 11.12. - 13.12.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez dochucovadel.
můžete mít 11.12. - 13.12.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. POTRAVINA BEZ LEPKUHotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek z geneticky nemodifikovaných surovin (NON GMO) od lokálních dodavatelů v České republice.
můžete mít 11.12. - 13.12.