Expres Menu Expres Menu Jelení ragú 600g (2 porce)
Popis
Nakrájené kousky nejlepšího jeleního masa ze Šumavy v pikantní omáčce s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí. V omáčce jsou kousky kořenové zeleniny a je dochucená červeným vínem a rybízovým džemem.
Výživová hodnota na 100g
Energetická hodnota 468 kJ / 112 kcal Tuky 5,3 g Nasycené mastné kyseliny 1,7 g Sacharidy 9,3 g Cukry 4,5 g Bílkoviny 6,7 g Sůl 1,5 g
Složení: jelení maso (31%), kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), voda pitná, červené víno, rajský protlak (rajčata, sůl, cukr), cibule, slunečnicový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, rybízová marmeláda (rybíz, cukr, pektin), cukr, citron, sůl, divoké koření Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Informace pro alergiky: celer Porce: 2
Hmotnost: 600g Příprava: Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut. V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W. V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.