10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Knihy Daniela

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
autorů kolektiv: Zkuste to doma sami – kuchyně. 137 zdravějších alternativ ke kupovaným výrobkům, s nimiž ušetříte peníze i životní prostředí autorů kolektiv: Zkuste to doma sami – kuchyně. 137 zdravějších alternativ ke kupovaným výrobkům, s nimiž ušetříte peníze i životní prostředí
autorů kolektiv: Zkuste to doma sami – kuchyně. 137 zdravějších alternativ ke kupovaným výrobkům, s nimiž ušetříte peníze i životní prostředí

Zapomeňte na nezdravé nebo drahé výrobky ze supermarketu, lepší alternativu si totiž může každý připravit snadno doma! 137 z našich nejlepších receptů a nápadů do kuchyně vám ukáže, jak je to snadné. Proto se vyplatí připravovat mnohé produkty doma a nekupovat je.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Ján Keresteš: Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí - 1.-3. díl série autorů kolektiv: Zkuste to doma sami – kuchyně. 137 zdravějších alternativ ke kupovaným výrobkům, s nimiž ušetříte peníze i životní prostředí
Ján Keresteš: Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí - 1.-3. díl série

Ján Keresteš Je čestným členom Slovenskej akadémie vied, pre vedy poľnohospodárske, potravinárske, lesnícke a veterinárske. Je nositeľom zlatej medaily Svetovej organizácie duševného vlastníctva.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Michaela Smolová: Téměř zapomenuté recepty autorů kolektiv: Zkuste to doma sami – kuchyně. 137 zdravějších alternativ ke kupovaným výrobkům, s nimiž ušetříte peníze i životní prostředí
Michaela Smolová: Téměř zapomenuté recepty

Autorka je sesbírala ze starých zápisníků babiček a ze zažloutlých kuchařských knih a upravila tak, abyste si je mohli upéct i dnes. Kdykoliv dostanete chuť na něco dobrého, kdykoliv si budete chtít nostalgicky zavzpomínat na dobu dětství.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Janice Buckingham: Super jednoduché veganské sýry Dominic James: Prague cuisine - A Selection of Culinary Experiences in the City of Spires
Janice Buckingham: Super jednoduché veganské sýry

Od dob, kdy se výroba veganských sýrů pojila s prapodivnými surovinami, které nebyly k sehnání a spoustou drahého náčiní uplynulo už mnoho času.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Dominic James: Prague cuisine - A Selection of Culinary Experiences in the City of Spires Dominic James: Prague cuisine - A Selection of Culinary Experiences in the City of Spires
Dominic James: Prague cuisine - A Selection of Culinary Experiences in the City of Spires

Prague Cuisine is a culinary journey of discovery. From urban chic to fine dining, Dominic James shares his culinary experiences and discoveries, revealing a diverse selection of restaurants, cafés, bistros and confectioners in and around a city rich in history and tradition.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Hana Zemanová: Bioabecedář Hanky Zemanové - Druhé aktualizované vydání Dominic James: Prague cuisine - A Selection of Culinary Experiences in the City of Spires
Hana Zemanová: Bioabecedář Hanky Zemanové - Druhé aktualizované vydání

Po 7 letech úspěšného prodeje BioAbecedáře připravila autorka Hanka Zemanová nové vydání, které je kompletně aktualizované a zohledňuje rozšiřující se sortiment biopotravin i aktuální poznatky z oblasti zdravé výživy.

můžete mít 20.11. - 21.11.

The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko Zdenka Horecká: Tradičná babičkina kuchárka 4 - Chalupárske a záhradkárske recepty
The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko

Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Zdenka Horecká: Tradičná babičkina kuchárka 4 - Chalupárske a záhradkárske recepty Zdenka Horecká: Tradičná babičkina kuchárka 4 - Chalupárske a záhradkárske recepty
Zdenka Horecká: Tradičná babičkina kuchárka 4 - Chalupárske a záhradkárske recepty

Ak chcete poznať chuť tradičných chalupárskych a záhradkárskych kutilov, tradičná babičkina kuchárka 4 je určená priamo do vašich rúk. V knihe nájdete tradičné polievky, pomazánky, zeleninové, mäsové a grilované jedlá, sladkosti a zaváranie plodov našich záhrad.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Pavla Momčilová: Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni Zdenka Horecká: Tradičná babičkina kuchárka 4 - Chalupárske a záhradkárske recepty
Pavla Momčilová: Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni

Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Kolektiv autorů: Diety ve školních jídelnách - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen Kolektiv autorů: Diety ve školních jídelnách - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen
Kolektiv autorů: Diety ve školních jídelnách - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen

Dietní stravování nabývá na společenském významu a promítá se i do práce školních jídelen. Vzhledem k nedostatkům v legislativě může být jeho zavedení ve školní jídelně problematické.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Rajčata 50 snadných receptů Kolektiv autorů: Diety ve školních jídelnách - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen
Rajčata 50 snadných receptů

Rajče je zvláště hodnotný antioxidant, jejž lidské tělo nedokáže vytvořit, a proto jej získává pouze z několika druhů plodin, které je obsahují.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Pochúťky z domácich cestovín - z klasického rezancového cesta Kolektiv autorů: Diety ve školních jídelnách - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen
Pochúťky z domácich cestovín - z klasického rezancového cesta

V knihe nájdete najobľúbenejšie jedlá tradičnej kuchyne s použitím klasického rezancového cesta, počnúc cestovinovou polievkou cez tvarohové rezance až po zapekané cestoviny.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Květa Korečková: Vaříme s láskou - Jíme s chutí Anna Michalová: Česká biokuchařka - Vaříme z biopotravin
Květa Korečková: Vaříme s láskou - Jíme s chutí

Lidové i moderní recepty jsou v této kuchařce rozděleny podle ročních období tak, aby odpovídaly tradicím i plodům daného období.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Viva la vida! - aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile Anna Michalová: Česká biokuchařka - Vaříme z biopotravin
Viva la vida! - aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile

Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek – kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Anna Michalová: Česká biokuchařka - Vaříme z biopotravin Anna Michalová: Česká biokuchařka - Vaříme z biopotravin
Anna Michalová: Česká biokuchařka - Vaříme z biopotravin

Pokrmy ze špaldy, dvouzrnky, žita, ječmene, ovsa, prosa, pohanky, hrachu, cizrny, naklíčených semínek.......buchty, koláče, moučníky, polévky, saláty, maso v různých úpravách… .......jen namátkou: bleskový štrůdl s pohankovou náplní.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Štefan Packa: Tatry na tanieri Helena Vybíralová: Helenčino pečení Sváteční cukroví
Štefan Packa: Tatry na tanieri

Najmenšie veľhory sveta sú nielen pokladnicou unikátnych prírodných skvostov, ale aj dejiskom strhujúcich ľudských príbehov.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Helena Vybíralová: Helenčino pečení Sváteční cukroví Helena Vybíralová: Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová: Helenčino pečení Sváteční cukroví

Cukrářka Helena Vybíralová peče. A peče výborně. Potvrdí to každý, kdo její dezerty, moučníky i miniaturní kousky cukroví ochutnal. Zkuste to také tak!

můžete mít 20.11. - 21.11.

Martin Legeza: 12 měsíců v české kuchyni Helena Vybíralová: Helenčino pečení Sváteční cukroví
Martin Legeza: 12 měsíců v české kuchyni

Mladý kuchař Martin Legeza vybral svoje nejlepší recepty a sestavil je podle jednotlivých sezon – vybírá a vaří vždy z toho, co v daném měsíci dozrává, nebo co je pro daný měsíc typické.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Patrícia Packová: Recepty slávnych a úspešných - (Nielen) Dagmar Von Cramm: Varíme pre deti - Všetko o zdravej a chutnej detskej strave
Patrícia Packová: Recepty slávnych a úspešných - (Nielen)

Kniha, v ktorej sa 50 osobností Slovenska vyznáva zo svojho vzťahu ku gastronómii a ponúkajú netradičný pohľad na domácu kuchyňu. Osobnosti sú v knihe zastúpené portrétnou fotografiou, rozhovorom, dokumentárnymi snímkami a receptom obľúbeného jedla, vrátane jeho vizualizácie.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Dagmar Von Cramm: Varíme pre deti - Všetko o zdravej a chutnej detskej strave Dagmar Von Cramm: Varíme pre deti - Všetko o zdravej a chutnej detskej strave
Dagmar Von Cramm: Varíme pre deti - Všetko o zdravej a chutnej detskej strave

Zásady detskej výživy, kalorické tabuľky, grafy správnej telesnej hmotnosti. Viac než 100 receptov pre deti – od batoliat až po predškolský vek. Každý recept s návodom a podrobným opisom. Raňajky, desiate, olovranty, polievky, omáčky, šaláty, koláče.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Luštěniny (Edice Apetit) Peter Becker: Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován
Luštěniny (Edice Apetit)

Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020. Jsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda!

můžete mít 20.11. - 21.11.

Peter Becker: Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován Peter Becker: Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován
Peter Becker: Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován

Autor Peter Becker je odborníkem na divoké byliny, znamenitý kuchař, který dokáže zpracovat každou planě rostoucí bylinu v lahodný pokrm. Spolu s odbornicí na přírodní kosmetiku Claudií Wilhelmi připravili pro čtenáře knihu plnou chutný receptů z přírody.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Blanka Poláčková: Pomazánky, svačinky, chuťovky Peter Becker: Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován
Blanka Poláčková: Pomazánky, svačinky, chuťovky

Dvě stovky receptů na pomazánky, svačinky, chuťovky, sendviče, poháry, saláty a jiné lahůdky a občerstvení pro nejrůznější příležitosti najdete na stránkách nové kuchařské knihy Ottova nakladatelství.

můžete mít 20.11. - 21.11.