Pavla Momčilová: Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni
Pavla Momčilová: Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života.
Celý popis
116 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
116 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
19.11.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
19.11.2024 -
20.11.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života. Tato brožurka vám nabízí základní informace o obilných zrnech a jejich druzích, o jejich zpracování v moderní české kuchyni a seskupuje spoustu starých i nových receptů na chutná a zároveň zdravá jídla ze špaldy a ječmene.
- Datum vydání: 01. 01. 2003
- Počet stran: 116
- ISBN: 80–85936–44–5
- Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá