Knihy Daniela

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu Alexandra Rohlíková: Chci konečně zhubnout - Shoďte přebytečná kila zdravou cestou a navždy
Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu

Tato publikace je určena nejen pro osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu, ale i se zvýšenou hladinou krevních tuků (hyperlipoproteinémií), s nevhodným aterogenním složením krevních tuků (dyslipidémií), a pro ty, kteří mají sklon k srdečně-cévním komplikacím.

můžete mít 10.9. - 11.9.

Alexandra Rohlíková: Chci konečně zhubnout - Shoďte přebytečná kila zdravou cestou a navždy Alexandra Rohlíková: Chci konečně zhubnout - Shoďte přebytečná kila zdravou cestou a navždy
Alexandra Rohlíková: Chci konečně zhubnout - Shoďte přebytečná kila zdravou cestou a navždy

Většina žen a taky pár mužů chce někdy v životě zhubnout. Jsou ale řešením zázračné diety, které nás donutí vynechat z jídelníčku všechno, co jedí ostatní? Diety, po kterých zase rychle přibereme všechno zpátky, mnohdy i s nechtěným váhovým „bonusem“?

můžete mít 12.9. - 13.9.

Alice Karmašová: S Alishou v kuchyni - s radostí a bez stresu Alexandra Rohlíková: Chci konečně zhubnout - Shoďte přebytečná kila zdravou cestou a navždy
Alice Karmašová: S Alishou v kuchyni - s radostí a bez stresu

Kuchařka S Alishou v kuchyni, s radostí a bez stresu, vychází z dlouholetého food&cook blogu AlishaEasyCooking. Většinu jídel lze připravit z cca pěti hlavních ingrediencí, do 30 minut a s minimem špinavých hrnců.

můžete mít 10.9. - 11.9.

Aljoscha Schwarz: Léčení kořením - Tajemství léčivé síly domácího a orientálního koření Aljoscha Schwarz: Léčení kořením - Tajemství léčivé síly domácího a orientálního koření
Aljoscha Schwarz: Léčení kořením - Tajemství léčivé síly domácího a orientálního koření

Unikátní kniha pojednávající o léčivé síle domácího i netradičního koření seznamuje s méně známým odvětvím bylinné léčby. Koření – tj. semena, plody, květy, listy a kořeny rostlin – jsou koncentrovanou silu přírody.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Allen Carr: Snadná cesta k ideální váze Aljoscha Schwarz: Léčení kořením - Tajemství léčivé síly domácího a orientálního koření
Allen Carr: Snadná cesta k ideální váze

Jak zhubnout" Hubněte bez diety, bez počítání kalorií, bez zapojení vůle. Není to klam!

můžete mít 12.9. - 13.9.

Alois Marhoul: Kuchař básníkem básník kuchařem Aljoscha Schwarz: Léčení kořením - Tajemství léčivé síly domácího a orientálního koření
Alois Marhoul: Kuchař básníkem básník kuchařem

Autor, původním povoláním kuchař, připravil pro čtenáře této knížky „menu“ složené z receptů, poezie, fejetónů i úvah. Nachází nové verze biblických příběhů, starých pověstí. Dotýká se i aktuálních problémů současnosti.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Alžbeta Švorcová: Sladký život bez lepku - Osvědčené recepty pro domácí koláče, dorty, dezerty a slané pečivo Amadea Morningstarová: Ájurvédská kuchařka - Průvodce správným stravováním a zdravím pro jednotlivé konstituce
Alžbeta Švorcová: Sladký život bez lepku - Osvědčené recepty pro domácí koláče, dorty, dezerty a slané pečivo

Je vám líto, že si nemůžete dopřát různé sladké dobroty, které s požitkem konzumují vaši přátelé a známí, jenž nemají potíže se snášenlivostí lepku?

můžete mít 11.9. - 12.9.

Amadea Morningstarová: Ájurvédská kuchařka - Průvodce správným stravováním a zdravím pro jednotlivé konstituce Amadea Morningstarová: Ájurvédská kuchařka - Průvodce správným stravováním a zdravím pro jednotlivé konstituce
Amadea Morningstarová: Ájurvédská kuchařka - Průvodce správným stravováním a zdravím pro jednotlivé konstituce

Ájurvédská kuchařka představuje nový pohled na toto starobylé umění samoléčby. Více než dvě stě padesát vyzkoušených chutných receptů je určeno pro vyrovnávání jednotlivých konstitucí s důrazem na jednoduchost, snadnou přípravu a správnou výživu.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Americká krása - aneb Objevte všechny chutě Nového světa Amadea Morningstarová: Ájurvédská kuchařka - Průvodce správným stravováním a zdravím pro jednotlivé konstituce
Americká krása - aneb Objevte všechny chutě Nového světa

Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Amy Myers: Kuchařka pro autoimunitní řešení - Přes 150 chutných receptů Anastazie Semjonova: Praktická výroba bylinných tinktur - Receptář výtažků z bylin
Amy Myers: Kuchařka pro autoimunitní řešení - Přes 150 chutných receptů

S Kuchařkou pro autoimunitní řešení zaměřenou na potírání a potlačování celého spektra autoimunitních nemocí si jídlo zamilujete snáze než kdy předtím.

můžete mít 10.9. - 11.9.

Amy Ramos: Kompletná keto diéta pre začiatočníkov Anastazie Semjonova: Praktická výroba bylinných tinktur - Receptář výtažků z bylin
Amy Ramos: Kompletná keto diéta pre začiatočníkov

14-dňový plán jedla vám pomôže adaptovať sa na diétu s ľahkými raňajkami, obedmi, večerami a niečím na zahryznutie. Vrátane nákupného zoznamu! Celkovo 75 zaujímavých, ale jednoduchých receptov, je tak chutných, že vám sacharidy ani nebudú chýbať.

můžete mít 13.9. - 17.9.

Anastazie Semjonova: Praktická výroba bylinných tinktur - Receptář výtažků z bylin Anastazie Semjonova: Praktická výroba bylinných tinktur - Receptář výtažků z bylin
Anastazie Semjonova: Praktická výroba bylinných tinktur - Receptář výtažků z bylin

Recepty na přípravu tinktur a a nápojů uvedené v této knize mají jeden společný jmenovatel – všechny jsou založena na bázi alkoholu.

můžete mít 11.9. - 12.9.

András Csizmadia: Varíme a pečieme pod holým nebom Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka
András Csizmadia: Varíme a pečieme pod holým nebom

Príprava jedál pod holým nebom je zakódovaná v génoch človeka a v jeho kolektívnom podvedomí. Posledné desaťročia táto oblasť zažíva skutočnú revolúciu.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Andrea Burešová Lišková: Cukrařinka: pečeme s láskou Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka
Andrea Burešová Lišková: Cukrařinka: pečeme s láskou

Když se Andree Liškové narodili synové, začala jim péct dorty a tvořit pro ně postavičky z marcipánu. Z koníčku se postupně stala vášeň a z vášně profese. Nechte se také inspirovat jejími sladkými uměleckými díly!

můžete mít 10.9. - 11.9.

Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka
Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka

Říká se, že židovství je o jídle a vyvedení z Egypta. To potvrdí každý, kdo židovské svátky slaví nebo nějaký zažil. Řada aškenázských receptů však působí velmi komplikovaně a pokud se je nenaučíte doma od babičky, často si na ně netroufnete.

můžete mít 13.9. - 17.9.

Andrea Hubáčková: Víno na talíři Andrea Paskerová: Maminčiny recepty 2
Andrea Hubáčková: Víno na talíři

Přijde-li řeč na víno, myslí se většinou nápoj. Jako nápoj je známo již od doby kamenné a za antiky se pilo přímo masově. Jeho obliba přetrvala dodnes a neoslabilo ji ani pivo. Výrazná chuť otevřela vínu cestu i mimo sklenku a to do kuchařského hrnce a na talíř.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Andrea Paskerová: Maminčiny recepty 2 Andrea Paskerová: Maminčiny recepty 2
Andrea Paskerová: Maminčiny recepty 2

Dlouho si autorčini příznivci říkali či psali o pokračování. No… co kuchaře/ku může potěšit víc, než když slyší „prosím, přidat," říká autorka a zveřejňuje další porci svých osvědčených receptů.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Andrea Paskerová: Maminčiny recepty Andrea Paskerová: Maminčiny recepty 2
Andrea Paskerová: Maminčiny recepty

Tato domácí kuchařka vychází z osobních zkušeností autorky při každodenní přípravě jídla pro svou rodinu.

můžete mít 10.9. - 11.9.

Andrea Peková: Luštěniny + hrášek a fazolky Andy Brunning: Proč pláčeme při krájení cibule?
Andrea Peková: Luštěniny + hrášek a fazolky

Luštěniny patří mezi nejstarší pěstované rostliny a během lidské historie se staly důležitou potravinou. Jako potravina bohatá na vlákninu, bílkoviny a mnoho vitálních látek, a přitom chudá na energii, našly luštěniny své uplatnění i v moderní zdravé výživě.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Andrea Peková: Nudle, špagety a spol. Andy Brunning: Proč pláčeme při krájení cibule?
Andrea Peková: Nudle, špagety a spol.

Tato brožurka přináší recepty na těstovinová jídla, ve kterých lze použít jak těstoviny z bílé mouky, bezvaječné těstoviny nebo těstoviny celozrnné, případně z tvrdé pšenice, těstoviny bezlepkové, pohankové, kukuřičné, sójové nebo rýžové.

můžete mít 12.9. - 13.9.

Andy Brunning: Proč pláčeme při krájení cibule? Andy Brunning: Proč pláčeme při krájení cibule?
Andy Brunning: Proč pláčeme při krájení cibule?

Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody?

můžete mít 17.9. - 19.9.

Aneta Orosiová: S Anetou a Janicou Čo na srdci, to na jazyku Angelo Menta: Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky
Aneta Orosiová: S Anetou a Janicou Čo na srdci, to na jazyku

Vraví sa, že jedlo je liek, ale i to, že jedlo spája. Nás dve teda určite spojilo. Dokonca aj vyliečilo. Z vlastnej skúsenosti môžeme prezradiť, že bez dobrého a kvalitného jedla deň nie je ani náhodou kompletný.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Angelika Iliesová: Vaříme na pánvi - Jak na to Angelo Menta: Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky
Angelika Iliesová: Vaříme na pánvi - Jak na to

Stěží se najde jiné kuchyňské náčiní, které by bylo tak všestranné – vždyť pánev se dá použít jak na pozvolné, tak i na rychlé smažení. Nakrájíte ingredience, dáte je na rozpálenou pánev, několik minut mícháte a je hotovo!

můžete mít 11.9. - 12.9.

Angelo Menta: Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky Angelo Menta: Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky
Angelo Menta: Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky.

můžete mít 11.9. - 12.9.