10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Knihy Daniela

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Amy Myers: Kuchařka pro autoimunitní řešení - Přes 150 chutných receptů Anastazie Semjonova: Praktická výroba bylinných tinktur - Receptář výtažků z bylin
Amy Myers: Kuchařka pro autoimunitní řešení - Přes 150 chutných receptů

S Kuchařkou pro autoimunitní řešení zaměřenou na potírání a potlačování celého spektra autoimunitních nemocí si jídlo zamilujete snáze než kdy předtím.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Amy Ramos: Kompletná keto diéta pre začiatočníkov Anastazie Semjonova: Praktická výroba bylinných tinktur - Receptář výtažků z bylin
Amy Ramos: Kompletná keto diéta pre začiatočníkov

14-dňový plán jedla vám pomôže adaptovať sa na diétu s ľahkými raňajkami, obedmi, večerami a niečím na zahryznutie. Vrátane nákupného zoznamu! Celkovo 75 zaujímavých, ale jednoduchých receptov, je tak chutných, že vám sacharidy ani nebudú chýbať.

můžete mít 9.12. - 11.12.

Anastazie Semjonova: Praktická výroba bylinných tinktur - Receptář výtažků z bylin Anastazie Semjonova: Praktická výroba bylinných tinktur - Receptář výtažků z bylin
Anastazie Semjonova: Praktická výroba bylinných tinktur - Receptář výtažků z bylin

Recepty na přípravu tinktur a a nápojů uvedené v této knize mají jeden společný jmenovatel – všechny jsou založena na bázi alkoholu.

můžete mít 5.12. - 6.12.

András Csizmadia: Varíme a pečieme pod holým nebom Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka
András Csizmadia: Varíme a pečieme pod holým nebom

Príprava jedál pod holým nebom je zakódovaná v génoch človeka a v jeho kolektívnom podvedomí. Posledné desaťročia táto oblasť zažíva skutočnú revolúciu.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Andrea Burešová Lišková: Cukrařinka: pečeme s láskou Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka
Andrea Burešová Lišková: Cukrařinka: pečeme s láskou

Když se Andree Liškové narodili synové, začala jim péct dorty a tvořit pro ně postavičky z marcipánu. Z koníčku se postupně stala vášeň a z vášně profese. Nechte se také inspirovat jejími sladkými uměleckými díly!

můžete mít 3.12. - 4.12.

Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka
Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka

Říká se, že židovství je o jídle a vyvedení z Egypta. To potvrdí každý, kdo židovské svátky slaví nebo nějaký zažil. Řada aškenázských receptů však působí velmi komplikovaně a pokud se je nenaučíte doma od babičky, často si na ně netroufnete.

můžete mít 10.12. - 12.12.

Andrea Hubáčková: Víno na talíři Andrea Paskerová: Maminčiny recepty 2
Andrea Hubáčková: Víno na talíři

Přijde-li řeč na víno, myslí se většinou nápoj. Jako nápoj je známo již od doby kamenné a za antiky se pilo přímo masově. Jeho obliba přetrvala dodnes a neoslabilo ji ani pivo. Výrazná chuť otevřela vínu cestu i mimo sklenku a to do kuchařského hrnce a na talíř.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Andrea Paskerová: Maminčiny recepty 2 Andrea Paskerová: Maminčiny recepty 2
Andrea Paskerová: Maminčiny recepty 2

Dlouho si autorčini příznivci říkali či psali o pokračování. No… co kuchaře/ku může potěšit víc, než když slyší „prosím, přidat," říká autorka a zveřejňuje další porci svých osvědčených receptů.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Andrea Paskerová: Maminčiny recepty Andrea Paskerová: Maminčiny recepty 2
Andrea Paskerová: Maminčiny recepty

Tato domácí kuchařka vychází z osobních zkušeností autorky při každodenní přípravě jídla pro svou rodinu.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Andrea Peková: Luštěniny + hrášek a fazolky Andy Brunning: Proč pláčeme při krájení cibule?
Andrea Peková: Luštěniny + hrášek a fazolky

Luštěniny patří mezi nejstarší pěstované rostliny a během lidské historie se staly důležitou potravinou. Jako potravina bohatá na vlákninu, bílkoviny a mnoho vitálních látek, a přitom chudá na energii, našly luštěniny své uplatnění i v moderní zdravé výživě.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Andrea Peková: Nudle, špagety a spol. Andy Brunning: Proč pláčeme při krájení cibule?
Andrea Peková: Nudle, špagety a spol.

Tato brožurka přináší recepty na těstovinová jídla, ve kterých lze použít jak těstoviny z bílé mouky, bezvaječné těstoviny nebo těstoviny celozrnné, případně z tvrdé pšenice, těstoviny bezlepkové, pohankové, kukuřičné, sójové nebo rýžové.

můžete mít 6.12. - 10.12.

Andy Brunning: Proč pláčeme při krájení cibule? Andy Brunning: Proč pláčeme při krájení cibule?
Andy Brunning: Proč pláčeme při krájení cibule?

Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody?

můžete mít 10.12. - 12.12.

Aneta Orosiová: S Anetou a Janicou Čo na srdci, to na jazyku Angelo Menta: Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky
Aneta Orosiová: S Anetou a Janicou Čo na srdci, to na jazyku

Vraví sa, že jedlo je liek, ale i to, že jedlo spája. Nás dve teda určite spojilo. Dokonca aj vyliečilo. Z vlastnej skúsenosti môžeme prezradiť, že bez dobrého a kvalitného jedla deň nie je ani náhodou kompletný.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Angelika Iliesová: Vaříme na pánvi - Jak na to Angelo Menta: Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky
Angelika Iliesová: Vaříme na pánvi - Jak na to

Stěží se najde jiné kuchyňské náčiní, které by bylo tak všestranné – vždyť pánev se dá použít jak na pozvolné, tak i na rychlé smažení. Nakrájíte ingredience, dáte je na rozpálenou pánev, několik minut mícháte a je hotovo!

můžete mít 5.12. - 6.12.

Angelo Menta: Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky Angelo Menta: Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky
Angelo Menta: Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Anna Brenn Horová: Smoothies a ovocné šťavy Anke Höllerová: Jedlá semena z přírody - hledáme, sbíráme a všestranně vychutnáváme + 52 zdravých receptů
Anna Brenn Horová: Smoothies a ovocné šťavy

Ovocie a zelenina dodávajú telu dôležité vitamíny a ďalšie nenahraditeľné látky, ktoré posilňujú náš imunitný systém. Pochopiteľne, môžete ich jesť surové, no len tak chrumkať kus zeleru či petržlenu pre mnohých nie je veľmi lákavé.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Anna Hunleyová: Rodinná keto kuchařka pro chytrý hrnec - Chutné low-carb pokrmy, které připravíte snadno a rychle Anna Hunleyová: Rodinná keto kuchařka pro chytrý hrnec - Chutné low-carb pokrmy, které připravíte snadno a rychle
Anna Hunleyová: Rodinná keto kuchařka pro chytrý hrnec - Chutné low-carb pokrmy, které připravíte snadno a rychle

Keto je skvělá, zdraví prospěšná dieta, ale vaření v rámci tohoto životního stylu může být někdy zdlouhavé. Na rychlá jídla, jako jsou vysoce sacharidové těstoviny nebo rýže, se spoléhat nemůžete, a pokaždé nemáte čas postávat u plotny.

můžete mít 10.12. - 12.12.

Anna Kopáčová: Málo známe bylinky - Overené recepty obľúbenej bylinkárky Anna Hunleyová: Rodinná keto kuchařka pro chytrý hrnec - Chutné low-carb pokrmy, které připravíte snadno a rychle
Anna Kopáčová: Málo známe bylinky - Overené recepty obľúbenej bylinkárky

Bylinná liečba je pravdepodobne taká stará ako samo ľudstvo. Naši predkovia si všimli blahodarné pôsobenie niektorých druhov rastlín na ľudský organizmus a svoje poznatky rozširovali ich postupným spoznávaním.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Anna Linka: Vítejte u nás - Recepty z televizní show Linka Anna Hunleyová: Rodinná keto kuchařka pro chytrý hrnec - Chutné low-carb pokrmy, které připravíte snadno a rychle
Anna Linka: Vítejte u nás - Recepty z televizní show Linka

Manželé Linkovi se dostali do povědomí české veřejnosti televizní show Linka, kde slavný jazzman Rudy přivítá hosta z hudebního světa, zatímco jeho manželka Anna uvaří pro všechny vynikající jídlo. Právě recepty z tohoto pořadu jsou v centru této knihy.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Anna Michalová: Česká biokuchařka - Vaříme z biopotravin Anna Šmalcová: Tak sladce voní domov - Od lahodných koláčů po nadýchané buchty
Anna Michalová: Česká biokuchařka - Vaříme z biopotravin

Pokrmy ze špaldy, dvouzrnky, žita, ječmene, ovsa, prosa, pohanky, hrachu, cizrny, naklíčených semínek.......buchty, koláče, moučníky, polévky, saláty, maso v různých úpravách… .......jen namátkou: bleskový štrůdl s pohankovou náplní.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Anna Šmalcová: Cupcakes Anna Šmalcová: Tak sladce voní domov - Od lahodných koláčů po nadýchané buchty
Anna Šmalcová: Cupcakes

Cupcakes – krásky pečené v papírovém košíčku. To jsou zákusky s vynikajícím krémem a náplní, ochucené různými příchutěmi.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Anna Šmalcová: Tak sladce voní domov - Od lahodných koláčů po nadýchané buchty Anna Šmalcová: Tak sladce voní domov - Od lahodných koláčů po nadýchané buchty
Anna Šmalcová: Tak sladce voní domov - Od lahodných koláčů po nadýchané buchty

Tato kuchařka je inspirovaná 60 rodinnými recepty, které byly po mnoho let vylepšovány a staly se velice oblíbenými nejen u nás doma.

můžete mít 3.12. - 4.12.