Anikó Gergely: Culinaria Maďarsko - Kulinární průvodce
Anikó Gergely: Culinaria Maďarsko - Kulinární průvodce
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Druhé vydání úspěšného kulinárního průvodce maďarskou kuchyní.
Celý popis
449 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
449 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
19.11.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
19.11.2024 -
20.11.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Druhé vydání úspěšného kulinárního průvodce maďarskou kuchyní. Autorka a fotografové vás vezmou na pouť jednotlivými regiony se všemi jejich vábnými specialitami, jako je vydatná fazolová polévka, halászlé z několika druhů ryb, guláš, perkelt, tokáň, paprikáš, Dobošův dort, kaštanové pyré nebo i neopakovatelný maďarský salám či klobása. Navštívíte rozlehlou pustu, známou jako „spižírna Maďarska“, kouzelné kraje Transdanubie, kosmopolitní velkoměsto Budapešť i severní Maďarsko s písčitými rovinami, horami i romantickými lesy. Fascinující popisy líčí tradice maďarského vinařství i „ohnivou“ historii papriky… Působivé fotogra?e vás zvou na maďarskou svatbu, oslavy Velikonoc nebo Vánoc a lákají vyzkoušet si slavnostní i každodenní recepty.
- Datum vydání: 01. 12. 2017
- Počet stran: 320
- ISBN: 978–80–7529–477–7
- Vazba: Polotuhá flexo