Cena
Štítek
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
More zelené pěny ve velkém černém hrnku, zvuk lžičky cinkající o okraj porcelánového šálku s květinovým vzorem, hrneček tenký jako papír, který skrývá omamně vonící elixír, chuť jílu a sladkých koření z terakotové misky tak horké, že se skoro nedá udržet.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Všechno, co potřebujete vědět o vegetariánství, kompletní návod, výhody a problémy. Jídla pro každého, snadné & originální vegerecepty. Co mám dělat, když chce být dítě veganem? Jak se vyhnout nedostatku železa a vitamínu D.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Celkom nová príručka z radu Ako povedať nie ponúka praktické rady, ako vyradiť mäso alebo ho len obmedziť. Presvedčte sa, že môžete zmeniť jedálniček k lepšiemu bez toho, aby ste radikálne menili svoj životný štýl.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Zbrusu nová příručka z řady Jak říct ne nabízí praktické rady, jak vyřadit maso nebo ho jen omezit. Přesvědčte se, že můžete změnit jídelníček k lepšímu, aniž byste radikálně měnili svůj životní styl.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Low Carb snadno a rychle! Tato kuchařka ukazuje, že nízkosacharidová kuchyně může být nejen chutná a rozmanitá, ale dá se také bez problémů začlenit do každodenního života. Právě zde najdete ty nejlepší rychlé recepty.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Alex Mikšovic, publicista a bartender emeritus, autor odborných knížek a iniciátor Světového dne koktejlu ve své nové knize uvádí, jak připravovat oblíbené koktejly Jamese Bonda.
můžete mít 15.10. - 16.10.
Jestliže by se kdy konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály tři: mimo klasické knedlovepřozelo a svíčkovou by se do této bezkonkurenční trojice dostal i guláš.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Polévka patří k nejoblíbenějším jídlům nejen u nás, ale i v zahraničí. Obvykle ji podáváme před hlavním jídlem, nezřídka ji však konzumujeme i jako jídlo samostatné. Polévka je jednoduše řečeno základ naší stravy (odtud rčení „polévka je grunt…“).
můžete mít 16.10. - 17.10.
Tato publikace je určena nejen pro osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu, ale i se zvýšenou hladinou krevních tuků (hyperlipoproteinémií), s nevhodným aterogenním složením krevních tuků (dyslipidémií), a pro ty, kteří mají sklon k srdečně-cévním komplikacím.
můžete mít 15.10. - 16.10.
Většina žen a taky pár mužů chce někdy v životě zhubnout. Jsou ale řešením zázračné diety, které nás donutí vynechat z jídelníčku všechno, co jedí ostatní? Diety, po kterých zase rychle přibereme všechno zpátky, mnohdy i s nechtěným váhovým „bonusem“?
můžete mít 17.10. - 18.10.
Kuchařka S Alishou v kuchyni, s radostí a bez stresu, vychází z dlouholetého food&cook blogu AlishaEasyCooking. Většinu jídel lze připravit z cca pěti hlavních ingrediencí, do 30 minut a s minimem špinavých hrnců.
můžete mít 15.10. - 16.10.
Unikátní kniha pojednávající o léčivé síle domácího i netradičního koření seznamuje s méně známým odvětvím bylinné léčby. Koření – tj. semena, plody, květy, listy a kořeny rostlin – jsou koncentrovanou silu přírody.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Jak zhubnout" Hubněte bez diety, bez počítání kalorií, bez zapojení vůle. Není to klam!
můžete mít 17.10. - 18.10.
Celé průmyslové odvětví zásobuje sportovce velkou nabídkou syntetických energetických tyčinek, gelů a nápojů, které slibují podporu maximálního výkonu.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Autor, původním povoláním kuchař, připravil pro čtenáře této knížky „menu“ složené z receptů, poezie, fejetónů i úvah. Nachází nové verze biblických příběhů, starých pověstí. Dotýká se i aktuálních problémů současnosti.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Je vám líto, že si nemůžete dopřát různé sladké dobroty, které s požitkem konzumují vaši přátelé a známí, jenž nemají potíže se snášenlivostí lepku?
můžete mít 16.10. - 17.10.
Ájurvédská kuchařka představuje nový pohled na toto starobylé umění samoléčby. Více než dvě stě padesát vyzkoušených chutných receptů je určeno pro vyrovnávání jednotlivých konstitucí s důrazem na jednoduchost, snadnou přípravu a správnou výživu.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Pozvěte kamarády a nachystejte jídlo podle některého z více než stovky ikonických receptů inspirovaných úspěšným seriálem Přátelé. Když si znovu pustíte jednotlivé epizody, jistě si uvědomíte, že jídlo je jeden z pilířů lidské pospolitosti.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd.
můžete mít 16.10. - 17.10.
S Kuchařkou pro autoimunitní řešení zaměřenou na potírání a potlačování celého spektra autoimunitních nemocí si jídlo zamilujete snáze než kdy předtím.
můžete mít 15.10. - 16.10.
14-dňový plán jedla vám pomôže adaptovať sa na diétu s ľahkými raňajkami, obedmi, večerami a niečím na zahryznutie. Vrátane nákupného zoznamu! Celkovo 75 zaujímavých, ale jednoduchých receptov, je tak chutných, že vám sacharidy ani nebudú chýbať.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Recepty na přípravu tinktur a a nápojů uvedené v této knize mají jeden společný jmenovatel – všechny jsou založena na bázi alkoholu.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Príprava jedál pod holým nebom je zakódovaná v génoch človeka a v jeho kolektívnom podvedomí. Posledné desaťročia táto oblasť zažíva skutočnú revolúciu.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Když se Andree Liškové narodili synové, začala jim péct dorty a tvořit pro ně postavičky z marcipánu. Z koníčku se postupně stala vášeň a z vášně profese. Nechte se také inspirovat jejími sladkými uměleckými díly!
můžete mít 15.10. - 16.10.