10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Knihy Daniela

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Aleš Sirný: Tajemství domácí čajovny Alexa Kaye: Ako povedať nie mäsu - Jednoduché tipy a rady na život bez živočíšnych produktov
Aleš Sirný: Tajemství domácí čajovny

More zelené pěny ve velkém černém hrnku, zvuk lžičky cinkající o okraj porcelánového šálku s květinovým vzorem, hrneček tenký jako papír, který skrývá omamně vonící elixír, chuť jílu a sladkých koření z terakotové misky tak horké, že se skoro nedá udržet.

můžete mít 18.10. - 22.10.

Aleš Vodička: Vegetarián Alexa Kaye: Ako povedať nie mäsu - Jednoduché tipy a rady na život bez živočíšnych produktov
Aleš Vodička: Vegetarián

Všechno, co potřebujete vědět o vegetariánství, kompletní návod, výhody a problémy. Jídla pro každého, snadné & originální vegerecepty. Co mám dělat, když chce být dítě veganem? Jak se vyhnout nedostatku železa a vitamínu D.

můžete mít 16.10. - 17.10.

Alexa Kaye: Ako povedať nie mäsu - Jednoduché tipy a rady na život bez živočíšnych produktov Alexa Kaye: Ako povedať nie mäsu - Jednoduché tipy a rady na život bez živočíšnych produktov
Alexa Kaye: Ako povedať nie mäsu - Jednoduché tipy a rady na život bez živočíšnych produktov

Celkom nová príručka z radu Ako povedať nie ponúka praktické rady, ako vyradiť mäso alebo ho len obmedziť. Presvedčte sa, že môžete zmeniť jedálniček k lepšiemu bez toho, aby ste radikálne menili svoj životný štýl.

můžete mít 16.10. - 17.10.

Alexa Kaye: Jak říct ne masu - snadné tipy a rady, jak vyřadit z jídelníčku živočišné produkty Alexa Kaye: Jak říct ne masu - snadné tipy a rady, jak vyřadit z jídelníčku živočišné produkty
Alexa Kaye: Jak říct ne masu - snadné tipy a rady, jak vyřadit z jídelníčku živočišné produkty

Zbrusu nová příručka z řady Jak říct ne nabízí praktické rady, jak vyřadit maso nebo ho jen omezit. Přesvědčte se, že můžete změnit jídelníček k lepšímu, aniž byste radikálně měnili svůj životní styl.

můžete mít 16.10. - 17.10.

Alexander Dölle: Expres Low Carb Alexa Kaye: Jak říct ne masu - snadné tipy a rady, jak vyřadit z jídelníčku živočišné produkty
Alexander Dölle: Expres Low Carb

Low Carb snadno a rychle! Tato kuchařka ukazuje, že nízkosacharidová kuchyně může být nejen chutná a rozmanitá, ale dá se také bez problémů začlenit do každodenního života. Právě zde najdete ty nejlepší rychlé recepty.

můžete mít 18.10. - 22.10.

Alexandr Mikšovic: Jeden koktejl nestačí Alexa Kaye: Jak říct ne masu - snadné tipy a rady, jak vyřadit z jídelníčku živočišné produkty
Alexandr Mikšovic: Jeden koktejl nestačí

Alex Mikšovic, publicista a bartender emeritus, autor odborných knížek a iniciátor Světového dne koktejlu ve své nové knize uvádí, jak připravovat oblíbené koktejly Jamese Bonda.

můžete mít 15.10. - 16.10.

Alexandr Žurman: Guláše a jejich příbuzní Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu
Alexandr Žurman: Guláše a jejich příbuzní

Jestliže by se kdy konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály tři: mimo klasické knedlovepřozelo a svíčkovou by se do této bezkonkurenční trojice dostal i guláš.

můžete mít 16.10. - 17.10.

Alexandr Žurman: Polévky Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu
Alexandr Žurman: Polévky

Polévka patří k nejoblíbenějším jídlům nejen u nás, ale i v zahraničí. Obvykle ji podáváme před hlavním jídlem, nezřídka ji však konzumujeme i jako jídlo samostatné. Polévka je jednoduše řečeno základ naší stravy (odtud rčení „polévka je grunt…“).

můžete mít 16.10. - 17.10.

Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu
Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu

Tato publikace je určena nejen pro osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu, ale i se zvýšenou hladinou krevních tuků (hyperlipoproteinémií), s nevhodným aterogenním složením krevních tuků (dyslipidémií), a pro ty, kteří mají sklon k srdečně-cévním komplikacím.

můžete mít 15.10. - 16.10.

Alexandra Rohlíková: Chci konečně zhubnout - Shoďte přebytečná kila zdravou cestou a navždy Alexandra Rohlíková: Chci konečně zhubnout - Shoďte přebytečná kila zdravou cestou a navždy
Alexandra Rohlíková: Chci konečně zhubnout - Shoďte přebytečná kila zdravou cestou a navždy

Většina žen a taky pár mužů chce někdy v životě zhubnout. Jsou ale řešením zázračné diety, které nás donutí vynechat z jídelníčku všechno, co jedí ostatní? Diety, po kterých zase rychle přibereme všechno zpátky, mnohdy i s nechtěným váhovým „bonusem“?

můžete mít 17.10. - 18.10.

Alice Karmašová: S Alishou v kuchyni - s radostí a bez stresu Alexandra Rohlíková: Chci konečně zhubnout - Shoďte přebytečná kila zdravou cestou a navždy
Alice Karmašová: S Alishou v kuchyni - s radostí a bez stresu

Kuchařka S Alishou v kuchyni, s radostí a bez stresu, vychází z dlouholetého food&cook blogu AlishaEasyCooking. Většinu jídel lze připravit z cca pěti hlavních ingrediencí, do 30 minut a s minimem špinavých hrnců.

můžete mít 15.10. - 16.10.

Aljoscha Schwarz: Léčení kořením - Tajemství léčivé síly domácího a orientálního koření Alexandra Rohlíková: Chci konečně zhubnout - Shoďte přebytečná kila zdravou cestou a navždy
Aljoscha Schwarz: Léčení kořením - Tajemství léčivé síly domácího a orientálního koření

Unikátní kniha pojednávající o léčivé síle domácího i netradičního koření seznamuje s méně známým odvětvím bylinné léčby. Koření – tj. semena, plody, květy, listy a kořeny rostlin – jsou koncentrovanou silu přírody.

můžete mít 16.10. - 17.10.

Allen Carr: Snadná cesta k ideální váze Allen Lim: Portables - Energie do kapsy pro nejlepší sportovní výkony
Allen Carr: Snadná cesta k ideální váze

Jak zhubnout" Hubněte bez diety, bez počítání kalorií, bez zapojení vůle. Není to klam!

můžete mít 17.10. - 18.10.

Allen Lim: Portables - Energie do kapsy pro nejlepší sportovní výkony Allen Lim: Portables - Energie do kapsy pro nejlepší sportovní výkony
Allen Lim: Portables - Energie do kapsy pro nejlepší sportovní výkony

Celé průmyslové odvětví zásobuje sportovce velkou nabídkou syntetických energetických tyčinek, gelů a nápojů, které slibují podporu maximálního výkonu.

můžete mít 18.10. - 22.10.

Alois Marhoul: Kuchař básníkem básník kuchařem Allen Lim: Portables - Energie do kapsy pro nejlepší sportovní výkony
Alois Marhoul: Kuchař básníkem básník kuchařem

Autor, původním povoláním kuchař, připravil pro čtenáře této knížky „menu“ složené z receptů, poezie, fejetónů i úvah. Nachází nové verze biblických příběhů, starých pověstí. Dotýká se i aktuálních problémů současnosti.

můžete mít 16.10. - 17.10.

Alžbeta Švorcová: Sladký život bez lepku - Osvědčené recepty pro domácí koláče, dorty, dezerty a slané pečivo Amadea Morningstarová: Ájurvédská kuchařka - Průvodce správným stravováním a zdravím pro jednotlivé konstituce
Alžbeta Švorcová: Sladký život bez lepku - Osvědčené recepty pro domácí koláče, dorty, dezerty a slané pečivo

Je vám líto, že si nemůžete dopřát různé sladké dobroty, které s požitkem konzumují vaši přátelé a známí, jenž nemají potíže se snášenlivostí lepku?

můžete mít 16.10. - 17.10.

Amadea Morningstarová: Ájurvédská kuchařka - Průvodce správným stravováním a zdravím pro jednotlivé konstituce Amadea Morningstarová: Ájurvédská kuchařka - Průvodce správným stravováním a zdravím pro jednotlivé konstituce
Amadea Morningstarová: Ájurvédská kuchařka - Průvodce správným stravováním a zdravím pro jednotlivé konstituce

Ájurvédská kuchařka představuje nový pohled na toto starobylé umění samoléčby. Více než dvě stě padesát vyzkoušených chutných receptů je určeno pro vyrovnávání jednotlivých konstitucí s důrazem na jednoduchost, snadnou přípravu a správnou výživu.

můžete mít 16.10. - 17.10.

Amanda Yee: Přátelé Oficiální kuchařka ze seriálu Přátelé Amadea Morningstarová: Ájurvédská kuchařka - Průvodce správným stravováním a zdravím pro jednotlivé konstituce
Amanda Yee: Přátelé Oficiální kuchařka ze seriálu Přátelé

Pozvěte kamarády a nachystejte jídlo podle některého z více než stovky ikonických receptů inspirovaných úspěšným seriálem Přátelé. Když si znovu pustíte jednotlivé epizody, jistě si uvědomíte, že jídlo je jeden z pilířů lidské pospolitosti.

můžete mít 16.10. - 17.10.

Americká krása - aneb Objevte všechny chutě Nového světa Amy Myers: Kuchařka pro autoimunitní řešení - Přes 150 chutných receptů
Americká krása - aneb Objevte všechny chutě Nového světa

Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd.

můžete mít 16.10. - 17.10.

Amy Myers: Kuchařka pro autoimunitní řešení - Přes 150 chutných receptů Amy Myers: Kuchařka pro autoimunitní řešení - Přes 150 chutných receptů
Amy Myers: Kuchařka pro autoimunitní řešení - Přes 150 chutných receptů

S Kuchařkou pro autoimunitní řešení zaměřenou na potírání a potlačování celého spektra autoimunitních nemocí si jídlo zamilujete snáze než kdy předtím.

můžete mít 15.10. - 16.10.

Amy Ramos: Kompletná keto diéta pre začiatočníkov Amy Myers: Kuchařka pro autoimunitní řešení - Přes 150 chutných receptů
Amy Ramos: Kompletná keto diéta pre začiatočníkov

14-dňový plán jedla vám pomôže adaptovať sa na diétu s ľahkými raňajkami, obedmi, večerami a niečím na zahryznutie. Vrátane nákupného zoznamu! Celkovo 75 zaujímavých, ale jednoduchých receptov, je tak chutných, že vám sacharidy ani nebudú chýbať.

můžete mít 18.10. - 22.10.

Anastazie Semjonova: Praktická výroba bylinných tinktur - Receptář výtažků z bylin Anastazie Semjonova: Praktická výroba bylinných tinktur - Receptář výtažků z bylin
Anastazie Semjonova: Praktická výroba bylinných tinktur - Receptář výtažků z bylin

Recepty na přípravu tinktur a a nápojů uvedené v této knize mají jeden společný jmenovatel – všechny jsou založena na bázi alkoholu.

můžete mít 16.10. - 17.10.

András Csizmadia: Varíme a pečieme pod holým nebom Anastazie Semjonova: Praktická výroba bylinných tinktur - Receptář výtažků z bylin
András Csizmadia: Varíme a pečieme pod holým nebom

Príprava jedál pod holým nebom je zakódovaná v génoch človeka a v jeho kolektívnom podvedomí. Posledné desaťročia táto oblasť zažíva skutočnú revolúciu.

můžete mít 16.10. - 17.10.

Andrea Burešová Lišková: Cukrařinka: pečeme s láskou Anastazie Semjonova: Praktická výroba bylinných tinktur - Receptář výtažků z bylin
Andrea Burešová Lišková: Cukrařinka: pečeme s láskou

Když se Andree Liškové narodili synové, začala jim péct dorty a tvořit pro ně postavičky z marcipánu. Z koníčku se postupně stala vášeň a z vášně profese. Nechte se také inspirovat jejími sladkými uměleckými díly!

můžete mít 15.10. - 16.10.