Alena Půlpánová: Cukrářská technologie
Alena Půlpánová: Cukrářská technologie
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.
Celý popis
355 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
355 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
21.11.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
21.11.2024 -
22.11.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.
Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení – zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.- Datum vydání: 01. 05. 2013
- Počet stran: 286
- ISBN: 978–80–904093–1–6