Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu
Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Tato publikace je určena nejen pro osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu, ale i se zvýšenou hladinou krevních tuků (hyperlipoproteinémií), s nevhodným aterogenním složením krevních tuků (dyslipidémií), a pro ty, kteří mají sklon k srdečně-cévním komplikacím.
Celý popis
151 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
151 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Již zítra
na výdejním místě
Výdejní místa
3.12.2024 -
4.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Tato publikace je určena nejen pro osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu, ale i se zvýšenou hladinou krevních tuků (hyperlipoproteinémií), s nevhodným aterogenním složením krevních tuků (dyslipidémií), a pro ty, kteří mají sklon k srdečně-cévním komplikacím. V neposlední řadě je také vhodná pro osoby, které potřebují redukční dietu, protože snížený příjem tuků vede k redukci hmotnosti. Dozvíte se, co se v oblasti nutričních doporučení, z hlediska tuků, pro prevenci aterosklerózy a srdečně cévních onemocnění v posledních letech změnilo a proč se na nízkocholesterolovou dietu dnes díváme poněkud jinak. V předmluvě od prof. Jirkovské najdete ucelený pohled na tuky ve stravě a vysvětlení, jak tuky ovlivňují naše zdraví. Jídla vařená podle těchto receptů spolu s ostatními doporučeními mohou předcházet nebo zmírnit aterosklerózu a její následky – srdečně – cévní nemocnění. Tyto
recepty jsou přepracované Recepty se sníženým obsahem cholesterolu.
- Datum vydání: 01. 10. 2016
- Počet stran: 104
- ISBN: 978–80–7429–678–9
- Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá