Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nůžky univerzální 130 mm. Délka 130 mm. Dvoukomponentní rukojeť. Nerez.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Odměrka na vyvažovací prášek 150 ml. Odměrka na vyvažovací prášek 150 ml. Objem: 150 ml. Dávkování dle přiložené tabulky – viz. soubory ke stažení.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Náhradní honovací brusné kameny, sada 3 ks – JONNESWAY AN020003–1. Určeno pro přípravek na honování válců JONNESWAY AN020003. Technické parametry: Rozměry: 50,7 × 5,7 mm. Sada 3 ks brusných kamenů. Vč. 3 ks nových závlaček.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Vývrtka na víno Narex Bystřice NB8893–03. Řada S LINE. Ergonomická a protiskluzová úprava rukojeti pro pohodlné použití. Ideální hlavně na venkovní využití – grilování, výlety atd.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Pinzeta špičatá – kvalitní provedení. Rovná špičatá pro snadné uchycení drobných předmětů. Technické parametry: Délka pinzety 13 cm. Nerez.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Odměrka na vyvažovací prášek 350 ml. Odměrka na vyvažovací prášek 350 ml. Objem: 350 ml. Dávkování dle přiložené tabulky – viz. soubory ke stažení.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Multifunkční brousek na ocelové a keramické nože. Brousek je opatřen 3 čepelkami. Diamantová je určená pro předostření keramických nožů. Čepel z karbidu wolframu je určená pro předostření ocelových nožů. Keramická čepel je určená pro doostření nožů.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Unikátní brousek na ocelové a keramické nože. Brousek je opatřen 2 čepelkami. Diamantová je určená pro předostření ocelových a keramických nožů. Keramická čepel je určená pro doostření nožů.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Gastronomický termos YATO je určena restauratérům, hoteliérům a cateringovým aktivitám, od malých banketů po velké venkovní akce. Vyznačuje se nejlepším poměrem ceny a výkonu a kvality produktů na trhu.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Cateringový termos YATO je určen restauratérům, hoteliérům a cateringovým aktivitám, od malých banketů po velké venkovní akce. Vyznačuje se nejlepším poměrem ceny a výkonu a kvality produktů na trhu.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Gastronomický termos YATO je určena restauratérům, hoteliérům a cateringovým aktivitám, od malých banketů po velké venkovní akce. Vyznačuje se nejlepším poměrem ceny a výkonu a kvality produktů na trhu.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Gastronomický termos YATO je určena restauratérům, hoteliérům a cateringovým aktivitám, od malých banketů po velké venkovní akce. Vyznačuje se nejlepším poměrem ceny a výkonu a kvality produktů na trhu.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Gastronomický termos YATO je určena restauratérům, hoteliérům a cateringovým aktivitám, od malých banketů po velké venkovní akce. Vyznačuje se nejlepším poměrem ceny a výkonu a kvality produktů na trhu.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Profesionální nízký hrnec s poklicí o rozměrech 32 × 16 cm a objemem 12,9 l. Je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli 21/0, speciálně vyvinuté pro použití v gastronomii. Největší výhodou hrnců z tohoto typu oceli je vedení tepla o 30% větší než u standardních hrnců vyrobené z oceli 304.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Profesionální nízký hrnec s poklicí o rozměrech 24 × 11 cm a objemem 5 l. Je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli 21/0, speciálně vyvinuté pro použití v gastronomii. Největší výhodou hrnců z tohoto typu oceli je vedení tepla o 30% větší než u standardních hrnců vyrobené z oceli 304.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Profesionální nízký hrnec s poklicí o rozměrech 28 × 13 cm a objemem 8 l. Je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli 21/0, speciálně vyvinuté pro použití v gastronomii. Největší výhodou hrnců z tohoto typu oceli je vedení tepla o 30% větší než u standardních hrnců vyrobené z oceli 304.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Profesionální nízký hrnec s poklicí o rozměrech 20 × 10,5 cm a objemem 3,3 l. Je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli 21/0, speciálně vyvinuté pro použití v gastronomii. Největší výhodou hrnců z tohoto typu oceli je vedení tepla o 30% větší než u standardních hrnců vyrobené z oceli 304.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Profesionální střední hrnec s poklicí o rozměrech 32 × 20 cm a objemem 16,1 l. Je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli 21/0, speciálně vyvinuté pro použití v gastronomii. Největší výhodou hrnců z tohoto typu oceli je vedení tepla o 30% větší než u standardních hrnců vyrobené z oceli 304.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Profesionální střední hrnec s poklicí o rozměrech 16 × 9,5 cm a objemem 1,9 l. Je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli 21/0, speciálně vyvinuté pro použití v gastronomii. Největší výhodou hrnců z tohoto typu oceli je vedení tepla o 30% větší než u standardních hrnců vyrobené z oceli 304.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Profesionální střední hrnec s poklicí o rozměrech 20 × 14 cm a objemem 4,4 l. Je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli 21/0, speciálně vyvinuté pro použití v gastronomii. Největší výhodou hrnců z tohoto typu oceli je vedení tepla o 30% větší než u standardních hrnců vyrobené z oceli 304.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Univerzální krájecí deska je určená pro gastronomii. Je vyrobena v zelené barvě, podle systému HACCP, je určena pro kontakt se zeleninou. Je vyrobena z vysoce kvalitního polyethylenu, který zaručuje vysokou pevnost a odolnost.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Kuchyňské nůžky s otvírákem a louskáčkem ořechů jsou univerzální kuchyňské nůžky. Nůžky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 2Cr13, která se díky své tvrdosti často používá při výrobě čepelí. Poskytuje velmi dlouhou životnost a vynikající pracovní parametry.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Kuchyňské nůžky s otvírákem a louskáčkem ořechů jsou univerzální kuchyňské nůžky. Nůžky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 2Cr13, která se díky své tvrdosti často používá při výrobě čepelí. Poskytuje velmi dlouhou životnost a vynikající pracovní parametry.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Kuchyňské nůžky vícelisté jsou nůžky na stříhání bylinek. Nůžky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 2Cr13, která se díky své tvrdosti často používá při výrobě čepelí. Poskytuje velmi dlouhou životnost a vynikající pracovní parametry.
můžete mít 9.12. - 11.12.