Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Náhradní honovací brusné kameny, sada 3 ks – JONNESWAY AN020003–1. Určeno pro přípravek na honování válců JONNESWAY AN020003. Technické parametry: Rozměry: 50,7 × 5,7 mm. Sada 3 ks brusných kamenů. Vč. 3 ks nových závlaček.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Bruska na ostření ztupených nástrojů mnoha druhů, tzv. univerzální brusná stanice, výkon 65 W, pro montáž na stůl – TUSON 130042. Speciální víceúčelový – multifunkční nástroj na broušení spirálových vrtáků, nožů, nůžek, kos, nožů k sekačkám, seker, dlát apod.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž na šunku YATO s délkou čepele 290 mm. Je vyroben z vysoce kvalitní kované něměcké oceli X50CrMoV15, tvrdost HRC 55–58, která zaručuje, že čepele jsou: velmi ostré. Odolné. Mají výborné řezací vlastnosti. Snadno se čistí. Díky tomu jsou nože YATO ideální pro profesionální práci v gastronomii.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Unikátní brousek na ocelové a keramické nože. Brousek je opatřen 2 čepelkami. Diamantová je určená pro předostření ocelových a keramických nožů. Keramická čepel je určená pro doostření nožů.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Multifunkční brousek na ocelové a keramické nože. Brousek je opatřen 3 čepelkami. Diamantová je určená pro předostření keramických nožů. Čepel z karbidu wolframu je určená pro předostření ocelových nožů. Keramická čepel je určená pro doostření nožů.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Nůž kuchyňský YATO s délkou čepele 205 mm. Je vyroben z vysoce kvalitní kované něměcké oceli X50CrMoV15, tvrdost HRC 55–58, která zaručuje, že čepele jsou: velmi ostré. Odolné. Mají výborné řezací vlastnosti. Snadno se čistí. Díky tomu jsou nože YATO ideální pro profesionální práci v gastronomii.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Nůž na rajčata YATO s délkou čepele 140 mm. Je vyroben z vysoce kvalitní kované něměcké oceli X50CrMoV15, tvrdost HRC 55–58, která zaručuje, že čepele jsou: velmi ostré. Odolné. Mají výborné řezací vlastnosti. Snadno se čistí. Díky tomu jsou nože YATO ideální pro profesionální práci v gastronomii.
můžete mít 9.12. - 11.12.