Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Většinou při přípravě spotřebuje až trojnásobek vody. Vaříme 15 minut, nebo pouze 5 minut a necháme dojít pod pokličkou. Je možné ho také nechat nabobtnat cca hodinu ve studené vodě.Bulgur má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Hmotnost: 140 g Složení: BIO cherry rajčata, BIO olivový olej, BIO třtinový cukr, sůl Skladování: 0 °C až 25 °C Trvanlivost: 2 roky Země původu: ČR Bez plastového obalu: Ano Přídatné látky: Bez Éček Alergeny: Neobsahuje alergeny Ošetření: Šetrně pasterováno
můžete mít 9.10. - 10.10.
Hmotnost: 60 g Složení: BIO klikva velkoplodá (brusinka), BIO cukr, BIO slunečnicový olej Skladování: při pokojové teplotě Trvanlivost: 1 rok Země původu: USA Certifikace: BIO Přídatné látky: Bez Éček Alergeny: Neobsahuje alergeny Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: BIO Suše…
můžete mít 9.10. - 10.10.
Příprava čaje: Přesličku zalijeme vodou v poměru 2 čajové lžičky na 250 ml. Přiklopíme a vaříme 5 minut. Poté necháme 15 minut louhovat a nakonec scedíme.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Hmotnost: 60 g Složení: BIO banán, BIO kokosový olej, BIO třtinový cukr Skladování: při pokojové teplotě Trvanlivost: 1 rok Země původu: Filipíny Certifikace: BIO Přídatné látky: Bez Éček Alergeny: Neobsahuje alergeny Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: BIO Sušené banány, 60 g
můžete mít 9.10. - 10.10.
Příprava čaje: Bylinu zalijte vroucí vodou 100 °C v poměru 1 čajová lžička na 250 ml. Pro přípravu čaje v konvici přidejte 1 lžičku navíc. Doba vyluhování 15 minut (přikrytý šálek), poté přeceďte.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Hmotnost: 10 g Složení: BIO pýr Skladování: do 25 °C Trvanlivost: 1 rok Země původu: Španělsko Baleno v: ČR Certifikace: BIO Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: BIO Sušený pýr, 10 g
můžete mít 9.10. - 10.10.
Není určeno pro dlouhodobé užívání. Řebříček není vhodný pro malé děti, kojící a těhotné ženy. Příprava čaje: Bylinu zalijte vroucí vodou 100 °C v poměru 1 čajová lžička na 250 ml. Pro přípravu čaje v konvici přidejte 1 lžičku navíc. Doba vyluhování 15 minut (přikrytý šálek), poté přeceďte.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Vhodné k vnitřnímu i zevnímu použití. Lze použít zevně k obkladům a omývání, k výplachům a ke kloktání. Příprava čaje:1 čajová lžička se přelije 200 ml vařící vody a po 10–15 minutách vyluhování v přikryté nádobě se scedí. Čaj se pije teplý, vždy čerstvě připravený.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Čaj se připravuje jen velice krátkým (několikavteřinovým) varem. Na 1/4 l vroucí vody se dává 1 čajová lžička sušené natě, která se nechá 10 minut louhovat. Užívá se ráno půl hodiny před snídaní a zbytek po doušcích během celého dne.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Návod na přípravu: lžičku sušené natě zalijeme 0,25 l vroucí vody, přiklopíme a necháme louhovat 15 minut.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Objem: 0,14 l Složení: BIO višně 75 %, BIO třtinový cukr, citrusový pektin, stabilizátor kyselina citronová. Bez alergenů a umělých barviv. Skladování: V suchu při pokojové teplotě. Po otevření v lednici.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Objem: 0,2 l Hmotnost: 140 g Složení: BIO višně min. 50 %, BIO třtinový cukr, pitná voda Pevný podíl: min.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Hmotnost: 200 g Skladování: 0 až 25 °C Trvanlivost: 1 rok Země původu: Česká republika Certifikace: BIO Alergeny: 1 – Obiloviny obsahující lepek Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: BIO Vločky ovesné, 200 g
můžete mít 9.10. - 10.10.
Recepty a tipy na použití: Kaše:Vločky stačí zalít horkou vodou nebo rostlinným či živočišným mlékem. Pro krémovější chuť, vločky pár minut povařte.Krémové polévky:Do zeleninové polévky přidejte vločky, chvilku povařte a rozmixujte.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Složení: BIO hokkaido min. 50 %, BIO cibule, BIO sádlo, sůl Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: BIO Základ pro hokkaido polévku, 370 ml
můžete mít 9.10. - 10.10.
Výborné je např. s opraženou cibulkou a se zeleninou. Žito je vhodné k nakličování, stejně jako jiné obiloviny. Naklíčené žito má svěží a šťavnatou chuť a zajímavě doplní jakýkoliv pokrm.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Objem: 0,14 l Složení: brusinky min. 50 %, pitná voda, cukr Pevný podíl: min. 65 g Trvanlivost: 1 rok Bez plastového obalu: Ano Přídatné látky: Bez Éček Ošetření: Šetrně pasterováno Vratný nezálohovaný obal: Ano Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: Brusinkový kompot, 140 ml
můžete mít 9.10. - 10.10.
Hmotnost: 200 g Složení: rýže černá Skladování: při pokojové teplotě Trvanlivost: 1 rok Země původu: Thajsko Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: Černá rýže, 200 g
můžete mít 9.10. - 10.10.
Hmotnost: 370 g Složení: zelí min. 30 %, červená řepa min. 30 %, ocet, cukr, voda, kmín Pevný podíl: min.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Hmotnost: 15 g Složení: červený pepř Skladování: v suchu při pokojové teplotě Trvanlivost: 2 roky Země původu: Brazílie Baleno v: ČR Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: Červený pepř, 15 g
můžete mít 9.10. - 10.10.
Hmotnost: 30 g Složení: kmín Skladování: při pokojové teplotě Trvanlivost: 1 rok Země původu: Česká republika Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: Český kmín, 30 g
můžete mít 9.10. - 10.10.
Vzhled a barva: drcené chilli papričky Vůně a chuť: silná vůně a ostrá chuť Použití v kuchyni: k přípravě všech druhů mas, ke grilování, do marinád, do kořenících směsí, asijská a středozemní kuchyně
Hmotnost: 25 g Složení: chilli drcené Skladování: při pokojové teplotě a v suchu Trvanlivost: 1…
můžete mít 9.10. - 10.10.
Použití v kuchyni: k dekoraci slaných i sladkých pokrmů, zdobení pizzy, vajec, rautů, obložené mísy, do polévek. Možná příprava: jemné opékání po dobu jedné minuty ( pozor – velmi snadno hoří), máčení v malém množství horké vody (polévky, rizota).
můžete mít 9.10. - 10.10.