Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Terina dle receptury regionu Limousin s kaštany je tradiční pochoutka keltských předků z Francie.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Lehce kořeněná krůtí terina na Armagnacu
můžete mít 28.11. - 29.11.
Lahodná omáčka z červených fíků pro podtržení chutě sýrů, grilovaných a pečených pokrmů.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Exotická omáčka ze zelených fíků a lisovaných hořčičných semínek bude cizí jen do chvíle, než ji poprvé ochutnáte. Specifická chuť fíků dodá nevšednost běžným pokrmům naší kuchyně.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Příjemně vyvážená chuť jedné ze základních terin se hodí k jakékoliv příležitosti.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pro jazýčky, které preferují pikantní chutě.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Armaňak je nejstarším francouzským destilátem (brandy) příbuzným koňaku a v kombinací s kachním masem dodává terrině nezapomenutelný zážitek. Výtečný doplněk k červenému vínu.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2021. Tyto sardinky zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročníku. Limitovaná série, Mademoiselle Pearl se zamiluje do svého krásného regionu Vendéen, má se vrátit do..
můžete mít 28.11. - 29.11.
Francouzské sardinky „Label Rouge“. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2018. Tyto sardinky zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročniku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2022. Tyto sardinky se zpracovávají čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročníku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Francouzské sardinky v BIO extra panenském olivovém oleji. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Francouzské sardinky v extra panenském olivovém oleji s citronem. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2018. Tyto sardinky se zpracovávají čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročniku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2019. Tyto sardinky zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročníku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2018. Tyto sardinky zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročníku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2018. Tyto sardinky zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročníku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Grilované francouzké sardinky s provensálským kořením. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Grilované francouzské sardinky v rajčatovém „tartare“. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2018. Tyto sardinky zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročníku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Bazalka přináší v tomto receptu nádech typické provensálské čerstvosti. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Jednoduchý, autentický recept z tuňáka se sušenými rajčaty. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Paštika z červené parmice s přidáním muškátového oříšku, skořice, zázvoru a hřebíčku přináší sofistikovaný aromatický nádech, který vás okouzlí.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kozí sýr se sušenými rajčaty. Skutečná pochoutka pro vaše chuťové pohárky. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 28.11. - 29.11.