Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Někdy můžete para ořechy najít pod názvem brazilské ořechy, což může vést k myšlence, že pravděpodobně kolébkou těchto oříšků bude jihoamerický stát Brazílie.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Možná, že je neznáte. Možná, že byste je na první pohled zaměnili za ořechy vlašské. Ale ne, pekanový ořech sice připomíná ten vlašský, avšak má jemnější a sladší chuť, také je měkčí.Co víme o historii pekanů? Slovo pekan znamená v Indiánském jazyce „ořech, k jehož rozbití je potřeba kamene“.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Možná, že je neznáte. Možná, že byste je na první pohled zaměnili za ořechy vlašské. Ale ne, pekanový ořech sice připomíná ten vlašský, avšak má jemnější a sladší chuť, také je měkčí.Co víme o historii pekanů? Slovo pekan znamená v Indiánském jazyce „ořech, k jehož rozbití je potřeba kamene“.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pepř je jedním z nejstarších a nejběžnějších koření. Málokdo z nás si umí představit vaření bez použití pepře. Bílý pepř se vyrábí z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou nasládlou chuť.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pepř je jedním z nejstarších a nejběžnějších koření. Málokdo z nás si umí představit vaření bez použití pepře. Bílý pepř se vyrábí z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou nasládlou chuť.
můžete mít 4.12. - 5.12.
BIO bílý pepř mletý je vyroben z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou, sladkou chuť. Následně je bílý pepř rozemletý na prášek. Pepř je oblíbeným kořením v mnoha kuchyních po celém světě.
můžete mít 4.12. - 5.12.
BIO bílý pepř mletý je vyroben z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou, sladkou chuť. Následně je bílý pepř rozemletý na prášek. Pepř je oblíbeným kořením v mnoha kuchyních po celém světě.
můžete mít 4.12. - 5.12.
BIO bílý pepř mletý je vyroben z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou, sladkou chuť. Následně je bílý pepř rozemletý na prášek. Pepř je oblíbeným kořením v mnoha kuchyních po celém světě.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pepř černý mletý se vyrábí z plodů pepřovníku černého. Tyto plody se zfermentují, usuší na slunci a následně jsou rozemlety. Tento výrobní proces zajistí, že si pepř uchová svoji typickou chuť a štiplavou vůni. Pepř je původem z Indie, kde má své kořeny.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pepř černý mletý se vyrábí z plodů pepřovníku černého. Tyto plody se zfermentují, usuší na slunci a následně jsou rozemlety. Tento výrobní proces zajistí, že si pepř uchová svoji typickou chuť a štiplavou vůni. Pepř je původem z Indie, kde má své kořeny.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pepř černý mletý se vyrábí z plodů pepřovníku černého. Tyto plody se zfermentují, usuší na slunci a následně jsou rozemlety. Tento výrobní proces zajistí, že si pepř uchová svoji typickou chuť a štiplavou vůni. Pepř je původem z Indie, kde má své kořeny.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pepř černý mletý se vyrábí z plodů pepřovníku černého. Tyto plody se zfermentují, usuší na slunci a následně jsou rozemlety. Tento výrobní proces zajistí, že si pepř uchová svoji typickou chuť a štiplavou vůni. Pepř je původem z Indie, kde má své kořeny.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Perníkové koření je směs různého druhu koření na přípravu perníku. Můžete jej použít do vánočních perníčků, které miluje asi každý, ale také do měkkého nadýchaného perníku, buchet a třeba i sušenek a koláčů.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Perníkové koření je směs různého druhu koření na přípravu perníku. Můžete jej použít do vánočních perníčků, které miluje asi každý, ale také do měkkého nadýchaného perníku, buchet a třeba i sušenek a koláčů.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pistácie rostou na stromě zvaném Řečík pistáciový a jejich původ je až z daleké střední Asie. Mimochodem, tyto ořechy nejsou žádní mladíci, protože jsou nejstaršími oříšky světa!
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pistácie rostou na stromě zvaném Řečík pistáciový a jejich původ je až z daleké střední Asie. Mimochodem, tyto ořechy nejsou žádní mladíci, protože jsou nejstaršími oříšky světa!
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pistácie rostou na stromě zvaném Řečík pistáciový a jejich původ je až z daleké střední Asie. Mimochodem, tyto ořechy nejsou žádní mladíci, protože jsou nejstaršími oříšky světa!
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pistácie rostou na stromě zvaném Řečík pistáciový a jejich původ je až z daleké střední Asie. Mimochodem, tyto ořechy nejsou žádní mladíci, protože jsou nejstaršími oříšky světa!
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pohanka je zdravá a výživná obilovina, která je přirozeně bezlepková. Tím, že je pohanka oloupána, se zbaví tříslovin, které by mohly způsobovat potíže při trávení. BIO pohanka loupaná je zdrojem cenných živin, jako jsou bílkoviny, vláknina, vitaminy a minerály.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pohankové vločky jsou pouze lisované pohankové kroupy. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou naprosto skvělou dvojicí.Na co jsou bohaté tyto vločky?
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pohankové vločky jsou pouze lisované pohankové kroupy. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou naprosto skvělou dvojicí.Na co jsou bohaté tyto vločky?
můžete mít 4.12. - 5.12.