Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Odrůda datlí Deglet Nour je známá jako královna datlí. Její zlatě jantarové plody jsou velmi šťavnaté, pevné a mají plnou sladkou chuť připomínající med a karamel. Sušené datle jsou skvělou složkou stolních směsí oříšků a sušeného ovoce a vhodnou svačinou pro děti.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Datlový sirup se vyrábí z čerstvých tuniských datlí, vypěstovaných v rámci fair trade projektu Hand in Hand. Po vypeckování se datle povaří s vodou. Směs se poté přefiltruje a zahustí na tmavý hustý sirup. Ten dodá pokrmům kromě sladkosti i příjemnou melasově ovocnou chuť a vůni.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tato dětská ovesná tyčinka obsahuje pouze ovesné vločky v kombinaci se sušeným ovocem a zeleninovou šťávou. Je obalena v praktické oplatce z bramborového škrobu a slunečnicového oleje, aby se dětem nelepila na ruce.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tato dětská ovesná tyčinka obsahuje pouze ovesné vločky v kombinaci se sušeným ovocem a ovocnou šťávou. Je obalena v praktické oplatce z bramborového škrobu a slunečnicového oleje, aby se dětem nelepila na ruce.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tato dětská ovesná tyčinka obsahuje pouze ovesné vločky v kombinaci se sušeným ovocem a ovocnými šťávami. Je obalena v praktické oplatce z bramborového škrobu a slunečnicového oleje, aby se dětem nelepila na ruce.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tento jedinečný kečup v biokvalitě je slazený pouze zahuštěnou jablečnou šťávou, je plný rajčat a neobsahuje žádné konzervanty a zahušťovadla. Na jednu láhev se spotřebuje 1,3 kg na slunci uzrálých italských rajčat.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Rajčatová omáčka Familia je vyráběna v italském Toskánsku z místních čerstvých rajčat uzrálých na slunci do červena. Rajčata byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství, nebyla dálkově transportována ani skladována.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tento extra pálivý krém je vyroben z čerstvých italských bio feferonek uzrálých na slunci. Díky šetrné přípravě si krém uchovává plnou přírodní vůni a chuť pálivých feferonek. Dodává čistou ostrou chuť a vylepšuje omáčky, masové a grilované pokrmy, těstoviny, indická a thajská jídla.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Na výrobu této hořčice se používají bio hořčičná semínka vypěstovaná v Německu. Semínka se melou obzvláště šetrným způsobem. Při výrobě se hořčice nezahřívá a díky tomu si ponechává všechny cenné složky hořčičných semínek. Skvěle se hodí ke grilovaným pokrmům, k dochucení salátů či dresinků.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Extra hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa 70 % vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Pro její výrobu bylo použito kakao z Bolívie a sušená třtinová šťáva Rapadura.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Exkluzivní extra hořká čokoláda s velmi vysokým obsahem kakaa 85 %. Je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tato jemná hořká čokoláda obsahuje 51 % kakaa a 7 % křupavých kousků pražených kávových bobů. Čokoláda je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Čokoláda pro ty, kteří se vyhýbají mléku, ale nemají rádi klasickou hořkou čokoládu. Pod tenkou slupkou hořké čokolády se skrývá luxusní kokosová náplň ovoněná Bourbon vanilkou, která neobsahuje palmový tuk.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Zajímavá jemná hořká čokoláda okořeněná perníkovým kořením – sezónní vánoční položka. Je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Hořká RAPUNZEL čokoláda s velkými křupavými lískovými oříšky z projektu TURECKO. Výrobek pochází z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade – spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou a dětskou práci.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Jemná hořká čokoláda s malými kousky kandovaného zázvoru vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Mladý zelený hrášek vypěstovaný v Itálii podle zásad ekologického zemědělství se rychle doveze do zpracovacího závodu, kde je vyloupán, očištěn, zalit solným roztokem a zavařen do plechovek. Od sklizně do zavaření neuplyne více než 5 hodin, a proto chutná tak čerstvě a autenticky.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tato lahodná ovocná pomazánka je vyrobena z 2,2 kg čerstvého ovoce bez přídavku cukru! 100 g povidel obsahuje 369 g jablek a 336 g hrušek. Díky použití sladkého plně dozrálého ovoce jsou tato povidla příjemně sladká i bez použití cukru.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Jedinečná plná chuť Samby je daná hlavně velmi vysokým obsahem lískových oříšků (45 %) doplněných sušenou třtinovou šťávou rapadura, voňavým kakaem, plnotučným mlékem a pravou Bourbon vanilkou.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tato kandovaná citrónová kůra má výraznou ovocnou chuť a neobsahuje barviva ani konzervanty. Je vyrobena z citrónů pocházejících z kontrolovaného ekologického zemědělství, které nebyly ošetřeny chemickým postřikem.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tato kandovaná pomerančová kůra má výraznou ovocnou chuť a neobsahuje barviva ani konzervanty. Je vyrobena z pomerančů pocházejících z kontrolovaného ekologického zemědělství, které nebyly ošetřeny chemickým postřikem.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Poupata kaparového keře se musí sklízet v časných ranních hodinách, dokud se nerozvijí. Po sklizni se naloží do slané vody, čímž se uchová jejich typická chuť a pevná struktura. Poté se zalijí nálevem z vinného octa a šetrně pasterizují.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tento kečup je vyroben ze zralých čerstvých na italském slunci do červena uzrálých rajčat odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěných tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Každé balení této kokosové sladkosti obsahuje 3 bochánky směsi strouhaného kokosu se sirupem z rýže a agáve, obalené vrstvičkou hořké čokolády. Směs není slazena třtinovým či řepným cukrem, pouze těmito sirupy. Hořká čokoláda obsahuje třtinový cukr.
můžete mít 6.11. - 7.11.