10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 13746703

Logitech MX Mechanical MINI Minimalist tipkovnica, brezžična, Slo g., grafitna (920-010780)

Logitech MX Mechanical MINI Minimalist tipkovnica, brezžična, Slo g., grafitna (920-010780)

Klávesnice Mini s mimořádnou odezvou, přesností a výkonností. Výdrž až 15 dní nebo až na 10 měsíců s vypnutým podsvícením. Bluetooth s dosahem až 10m, velmi stabilní kovová konstrukce, nízko-profilové klávesy s barevně rozlišenými kryty, bez numerického bloku, tichý chod s rychlou odezvou, možné spárování až s 3 zařízeními, podsvícené klávesy se automaticky přizpůsobí měnícím se světelným podmínkám, rychlé dobíjení pomocí USB-C, Layout US INT, rozměry 26,1 mm x 312,6 mm x 131,55 mm. Celý popis
3 920 Kč
Zboží od: MALL
3 920 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední kus
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Již dnes na výdejním místě
21.10.2024 na vaší adrese

Popis

Objevte špičkovou klávesnici Mini, která kombinuje mimořádnou odezvu, přesnost a výkon, ideální pro každodenní použití. S jejím kompaktním designem a bez numerického bloku je skvělou volbou pro uživatele, kteří hledají efektivní a prostorově úsporné řešení. Nízkoprofilové klávesy s barevně rozlišenými kryty přinášejí nejen styl, ale také skvělou ergonomii, což zaručuje pohodlné psaní po dlouhé hodiny.

Klávesnice disponuje Bluetooth připojením s dosahem až 10 metrů, což vám poskytne svobodu pohybu a jednoduché párování s různými zařízeními. S možností spárování až se třemi zařízeními můžete snadno přepínat mezi počítačem, tabletem a telefonem, což usnadňuje multitasking a zvyšuje produktivitu. Navíc, díky velmi stabilní kovové konstrukci je klávesnice odolná a připravená na každodenní použití.

Jednou z nejvýznamnějších vlastností této klávesnice je její výdrž – až 15 dní s podsvícením a až 10 měsíců s vypnutým podsvícením. Podsvícené klávesy se automaticky přizpůsobují měnícím se světelným podmínkám, což zaručuje skvělou viditelnost i v šeru. Rychlé dobíjení pomocí USB-C znamená, že klávesnici budete mít vždy připravenou k použití.

S rozměry 26,1 mm x 312,6 mm x 131,55 mm se klávesnice snadno vejde do každého pracovního prostoru a přitom nabízí veškerou funkčnost, kterou potřebujete. Tichý chod s rychlou odezvou je ideální pro kancelářské prostředí, kde je klid důležitý. Investujte do klávesnice Mini a užijte si kombinaci výkonu, stylu a praktičnosti!