Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Cena600 Kč - 900 Kč
Filetovací nůž slouží k odstraňování kůže a kostí. Ideální je pak na zpracování ryb.
můžete mít 7.8. - 8.8.
Filetovací nůž slouží k odstraňování kůže a kostí. Ideální je pak na zpracování ryb.
můžete mít 7.8. - 8.8.
Tenká a flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb.
můžete mít 6.8. - 7.8.
Srdcem každé profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 7.8. - 8.8.
Srdcem každé profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 7.8. - 8.8.
Srdcem každé profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 7.8. - 8.8.
Srdcem každé profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 7.8. - 8.8.
Srdcem každé profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 6.8. - 7.8.
Srdcem každé profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 7.8. - 8.8.
Kuchyňský nůž je univerzálním pomocníkem v každé kuchyni.
můžete mít 7.8. - 8.8.
Tento nůž je ideální na chléb a jemné pečivo, které díky svému vlnitému výbrusu hravě nakrájí a nepomačká.
můžete mít 7.8. - 8.8.
Tento nůž je ideální na chléb a jemné pečivo, které díky svému vlnitému výbrusu hravě nakrájí a nepomačká. Zároveň je velice šikovným pomocníkem i při krájení ovoce s kůrkou, například melounů.
můžete mít 7.8. - 8.8.