Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Barva
- Řadit podle
- Nejprodávanější
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- ×DostupnostSkladem
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Poloohebný.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Blokový nůž odvozuje svůj název od použití na řeznických blocích. Používá se ke krájení, sekání, atd. Blokový nůž Dick ze série ExpertGrip má rovnou čepel v délce 26 cm. Nože z této série splňují všechny hygienické předpisy a jsou vhodné jak do profesního tak i do domácího užití.
můžete mít 20.11. - 21.11.
F. Dick servírovací sada. Pojem „třešnička na dortu“ právě získává své opodstatnění.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Rukojeť nože má prodlouženou botičku a poskytuje tak větší ochranu prstům.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Neohebný.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Steaková sada na maso pro řezníky i kuchaře začátečníky! Nože s precizním řezem, díky kterému zůstane steak maximálně šťavnatý.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Dranžírovací nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa, je ale i univerzálním pomocníkem při krájení a porcování ostatních produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Tento kuchařský magnetický kufr je prázdný, vybavit ho můžete sami svými oblíbenými kuchařskými pomůckami. Kuchařský magnetický kufr je o rozměrech 43 cm x 32 cm x 6 cm
můžete mít 20.11. - 21.11.
Vykosťovací nůž se širokou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Tento tradiční japonský nůž má mnoho využití při přípravě mořských plodů, masa i zeleniny. Nůž santoku je vhodný na krájení a sekání jakékoliv zeleniny a ovoce.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Rukojeť nože má prodlouženou botičku a poskytuje tak větší ochranu prstům.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Ohebný.
můžete mít 20.11. - 21.11.