Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Barva
- Řadit podle
- Nejprodávanější
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- ×DostupnostSkladem
Vykrvovací nůž, žlutý – délka 15 cm
můžete mít 20.11. - 21.11.
Širší čepel tohoto nože je určena na sekání a krájení tvrdších potravin, masa a drůbeže. Velká plocha nože umožňuje nabrat nakrájené potraviny a dát do pánve či hrnce. Čepel nože je v délce 18 cm.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Rozkrojte steak, maso nebo filet jedním precizním řezem – přesně a chutně. Sada obsahuje 4 ks steakového nože ze série 1905.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Špikovací nůž v délce 10 cm. Dodá vašemu masu jedinečnou chuť.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Poloohebný.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Vroubkovaný nůž na chléb i na jemné pečivo. Snadno nakrájí tvrdou a díky vlnitému výbrusu na čepeli pečivo nepomačká. Doporučujeme použít i na zeleninu a ovoce s tvrdou slupkou.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Steakový nůž firmy F. Dick ze série Pro-Dynamic. Nůž vhodný na steaky nebo na pizzu. Profesionální zpracování – kvalitní ostří. Snadno ukrojí cokoliv. Plastová ergonomická rukojeť.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Steakový nůž firmy F.Dick je novým přírustkem v kruhu nožů série Pro-dynamic. Série je známá svým komerčním využitím, profeisonálním zpracováním, plastovou rukojetí a kvalitním ostří. Nůž využijete v kuchyni zejména pro porcování steaků a pizzy. Tupé piž
můžete mít 20.11. - 21.11.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Neohebný.
můžete mít 20.11. - 21.11.
S tímto šikovným nožem můžete řezat, loupat a upravovat ovoce a zeleninu. Zahnutá čepel je uzpůsobená ke krájení a umožňuje rychlou a efektivní práci.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Dranžírovací nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa, je ale i univerzálním pomocníkem při krájení a porcování ostatních produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu.
můžete mít 20.11. - 21.11.