Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Typ nože
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
HACCP nůž na šunku a losos na syrové maso 490mm – červený – HENDI 842928
můžete mít 17.10. - 21.10.
trých prvků v profesionálních řezacích zařízeních a jsou odolné a pohodlné. Vlastnosti a funkce: – vyrobeno z kombinace HPPE, polyesterových a nylonových vláken, – odolnost proti proříznutí – stupeň 4, – odolnost proti oděru – stupeň 3, – velmi pohodlné a odolné. Sada obsahuje: – ochranné rukavice.
můžete mít 17.10. - 21.10.
HPPE rukavice do trouby proti proříznutí úrovně 4 – HENDI 556641
můžete mít 17.10. - 21.10.
Kód výrobce: 820674 Japonský brusný kámen HENDI by Naniwa, slouží k broušení nožů.
můžete mít 17.10. - 21.10.
Kód výrobce: 820667 Japonský brusný kámen HENDI by Naniwa, slouží k broušení nožů.
můžete mít 17.10. - 21.10.
nože se skládá z 50 fází, – nůž je v samostatném estetickém blistru, – nelze mýt v myčce, – určeno pro profesionální kuchyni, malou gastronomii a domácí použití Parametry: – délka čepele: 165 mm – délka nože: 295 mm – tloušťka: 2 mm V ceně: – japonský nůž SANTOKU s dřevěná rukojeť 165 mm – návod PL
můžete mít 17.10. - 21.10.
Japonský nůž SANTOKU s dřevěnou rukojetí 165 mm – Hendi 845035
můžete mít 17.10. - 21.10.
5, – proces výroby nože se skládá z 50 stupně, – nůž je v samostatném estetickém blistru, – není vhodný do myčky, – určen do profesionální kuchyně, malé gastronomie a pro domácí použití Parametry: – délka čepele: 210 mm – délka nože: 340 mm – tloušťka: 4 mm V ceně: – Japonský nůž Sashimi – návod PL
můžete mít 21.10. - 23.10.
Japonský nůž SASHIMI s dřevěnou rukojetí 210 mm – Hendi 845059
můžete mít 18.10. - 22.10.
Kód výrobce: 1010362 FMC-8D 8×8 mm kostkovací kotouč pro elektrický drtič značky Sammic.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Kráječ, nůž na sýr
můžete mít 17.10. - 21.10.
Kráječ, nůž na sýr
můžete mít 17.10. - 21.10.