10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kuchařky

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Zdenka Horecká: Tradičná babičkina kuchárka 4 - Chalupárske a záhradkárske recepty Kolektiv autorů: Diety ve školních jídelnách - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen
Zdenka Horecká: Tradičná babičkina kuchárka 4 - Chalupárske a záhradkárske recepty

Ak chcete poznať chuť tradičných chalupárskych a záhradkárskych kutilov, tradičná babičkina kuchárka 4 je určená priamo do vašich rúk. V knihe nájdete tradičné polievky, pomazánky, zeleninové, mäsové a grilované jedlá, sladkosti a zaváranie plodov našich záhrad.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Pavla Momčilová: Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni Kolektiv autorů: Diety ve školních jídelnách - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen
Pavla Momčilová: Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni

Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Kolektiv autorů: Diety ve školních jídelnách - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen Kolektiv autorů: Diety ve školních jídelnách - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen
Kolektiv autorů: Diety ve školních jídelnách - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen

Dietní stravování nabývá na společenském významu a promítá se i do práce školních jídelen. Vzhledem k nedostatkům v legislativě může být jeho zavedení ve školní jídelně problematické.

můžete mít 20.11. - 22.11.

Rajčata 50 snadných receptů Pochúťky z domácich cestovín - z klasického rezancového cesta
Rajčata 50 snadných receptů

Rajče je zvláště hodnotný antioxidant, jejž lidské tělo nedokáže vytvořit, a proto jej získává pouze z několika druhů plodin, které je obsahují.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Pochúťky z domácich cestovín - z klasického rezancového cesta Pochúťky z domácich cestovín - z klasického rezancového cesta
Pochúťky z domácich cestovín - z klasického rezancového cesta

V knihe nájdete najobľúbenejšie jedlá tradičnej kuchyne s použitím klasického rezancového cesta, počnúc cestovinovou polievkou cez tvarohové rezance až po zapekané cestoviny.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Květa Korečková: Vaříme s láskou - Jíme s chutí Pochúťky z domácich cestovín - z klasického rezancového cesta
Květa Korečková: Vaříme s láskou - Jíme s chutí

Lidové i moderní recepty jsou v této kuchařce rozděleny podle ročních období tak, aby odpovídaly tradicím i plodům daného období.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Viva la vida! - aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile Mé nejoblíbenější recepty - Všechny mé „Nej" recepty na jednom místě
Viva la vida! - aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile

Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek – kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Anna Michalová: Česká biokuchařka - Vaříme z biopotravin Mé nejoblíbenější recepty - Všechny mé „Nej" recepty na jednom místě
Anna Michalová: Česká biokuchařka - Vaříme z biopotravin

Pokrmy ze špaldy, dvouzrnky, žita, ječmene, ovsa, prosa, pohanky, hrachu, cizrny, naklíčených semínek.......buchty, koláče, moučníky, polévky, saláty, maso v různých úpravách… .......jen namátkou: bleskový štrůdl s pohankovou náplní.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Štefan Packa: Tatry na tanieri Helena Vybíralová: Helenčino pečení Sváteční cukroví
Štefan Packa: Tatry na tanieri

Najmenšie veľhory sveta sú nielen pokladnicou unikátnych prírodných skvostov, ale aj dejiskom strhujúcich ľudských príbehov.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Helena Vybíralová: Helenčino pečení Sváteční cukroví Helena Vybíralová: Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová: Helenčino pečení Sváteční cukroví

Cukrářka Helena Vybíralová peče. A peče výborně. Potvrdí to každý, kdo její dezerty, moučníky i miniaturní kousky cukroví ochutnal. Zkuste to také tak!

můžete mít 19.11. - 20.11.

Martin Legeza: 12 měsíců v české kuchyni Helena Vybíralová: Helenčino pečení Sváteční cukroví
Martin Legeza: 12 měsíců v české kuchyni

Mladý kuchař Martin Legeza vybral svoje nejlepší recepty a sestavil je podle jednotlivých sezon – vybírá a vaří vždy z toho, co v daném měsíci dozrává, nebo co je pro daný měsíc typické.

můžete mít 19.11. - 20.11.