Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Autor
Vydavatel
Knižní série
Typ(vazba)
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Nejprodávanější
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
Ak chcete poznať chuť tradičných chalupárskych a záhradkárskych kutilov, tradičná babičkina kuchárka 4 je určená priamo do vašich rúk. V knihe nájdete tradičné polievky, pomazánky, zeleninové, mäsové a grilované jedlá, sladkosti a zaváranie plodov našich záhrad.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Dietní stravování nabývá na společenském významu a promítá se i do práce školních jídelen. Vzhledem k nedostatkům v legislativě může být jeho zavedení ve školní jídelně problematické.
můžete mít 20.11. - 22.11.
Rajče je zvláště hodnotný antioxidant, jejž lidské tělo nedokáže vytvořit, a proto jej získává pouze z několika druhů plodin, které je obsahují.
můžete mít 19.11. - 20.11.
V knihe nájdete najobľúbenejšie jedlá tradičnej kuchyne s použitím klasického rezancového cesta, počnúc cestovinovou polievkou cez tvarohové rezance až po zapekané cestoviny.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Lidové i moderní recepty jsou v této kuchařce rozděleny podle ročních období tak, aby odpovídaly tradicím i plodům daného období.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Všechny mé „Nej" recepty na jednom místě!
můžete mít 19.11. - 20.11.
Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek – kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Pokrmy ze špaldy, dvouzrnky, žita, ječmene, ovsa, prosa, pohanky, hrachu, cizrny, naklíčených semínek.......buchty, koláče, moučníky, polévky, saláty, maso v různých úpravách… .......jen namátkou: bleskový štrůdl s pohankovou náplní.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Najmenšie veľhory sveta sú nielen pokladnicou unikátnych prírodných skvostov, ale aj dejiskom strhujúcich ľudských príbehov.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Cukrářka Helena Vybíralová peče. A peče výborně. Potvrdí to každý, kdo její dezerty, moučníky i miniaturní kousky cukroví ochutnal. Zkuste to také tak!
můžete mít 19.11. - 20.11.
Mladý kuchař Martin Legeza vybral svoje nejlepší recepty a sestavil je podle jednotlivých sezon – vybírá a vaří vždy z toho, co v daném měsíci dozrává, nebo co je pro daný měsíc typické.
můžete mít 19.11. - 20.11.