10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 36150885

Logitech Pebble Keyboard 2 K380s, bluetooth, rose, US(920-011853)

Logitech Pebble Keyboard 2 K380s, bluetooth, rose, US(920-011853)

Klávesnice bezdrátová. Klávesy Easy-switch, lze připojit až ke třem zařízením. Připojení prostřednictvím Blutooth, dosah až 10 m. Dobíjení pomocí USB-C. 10 přizpůsobitelných kláves. 2 x AAA baterie (životnost 36 měsíců). Hmotnost 415 g. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
1 337 Kč
Zboží od: MALL
1 337 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Popis

Ukažte světu svou jedinečnost s klávesnicí Pebble Keys 2 K380s, která kombinuje minimalistický design s výraznými barvami, jež zaručeně vyčnívají z davu. Tato tenká klávesnice je nejen stylová, ale také vyrobena z 45 % z recyklovaného plastu, což znamená, že můžete psát s pocitem zodpovědnosti vůči životnímu prostředí. Pebble Keys 2 je ideální volbou pro ty, kteří chtějí spojit design s udržitelností.

Díky kompaktní a lehké konstrukci je klávesnice Pebble Keys 2 perfektní na cesty. Snadno se vejde do tašky, takže ji můžete mít po ruce kdykoli a kdekoli. Přepínání mezi třemi zařízeními je jednoduché – stačí stisknout tlačítko Easy-Switch a klávesnice je kompatibilní se širokým spektrem operačních systémů, včetně Windows, macOS, iPadOS, iOS a Android.

Užijte si diskrétní psaní s tichými, zaoblenými klávesami, které vám zaručí klidný pracovní prostor. Díky klávesovým zkratkám máte okamžitý přístup k užitečným funkcím, jako je snímání obrazovky, vyhledávání a nabídka emoji, což vám umožní pracovat efektivněji. Klávesnice Pebble Keys 2 také nabízí možnost přizpůsobení až 10 kláves na řádku F pomocí aplikace Logi Options+, což znamená, že si ji můžete nastavit podle svých individuálních potřeb.

S baterií, která vydrží až 36 měsíců, se můžete soustředit na svou práci, aniž byste se museli obávat častého nabíjení. Klávesnice Pebble Keys 2 K380s je ideální společník pro každého, kdo hledá spojení stylu, funkčnosti a dlouhé životnosti.