Doprava zdarma
na stovky produktů
Značka
Cena
Stav zboží
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
Technické údaje: Celková délka: 280mm Délka čepele: 160mm Ocel: 420J2 Kalení: 53±2 HRC Rukojeť: plast < LI>Hmotnost: 224 g
můžete mít 3.1. - 5.1.
Technické údaje: Celková délka: 320 mm Délka čepele: 180 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58 HRC Rukojeť: dřevo Hmotnost: 224 g
můžete mít 3.1. - 5.1.
Technické údaje: Celková délka: 260 mm Délka čepele: 140 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58 HRC Rukojeť: dřevo Hmotnost: 97 g
můžete mít 3.1. - 5.1.
Technické údaje: Celková délka: 320 mm Délka čepele: 180 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58 HRC Rukojeť: dřevo Hmotnost: 178 g
můžete mít 3.1. - 5.1.
Nůž nakiri je tradiční japonský kuchyňský nůž, který se používá ke krájení a sekání zeleniny. Díky plochému, obdélníkovému ostří a silnému ostří můžete zeleninu přesně krájet a sekat na rovnoměrné tenké plátky nebo kostky.
můžete mít 3.1. - 5.1.
Technické údaje: Celková délka: 280 mm Délka čepele: 140 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58 HRC Rukojeť: dřevo Hmotnost: 192 g
můžete mít 3.1. - 5.1.
Šéfkuchařský nůž, nenahraditelný pro profesionály i amatéry, je skutečně všestranným nástrojem. Díky své všestrannosti je tento nůž perfektní pro sekání, krájení, strouhání a loupání, takže je absolutní nezbytností v každé kuchyni.
můžete mít 3.1. - 5.1.
Technické údaje: Celková délka: 250 mm Délka čepele: 140 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58 HRC Rukojeť: G10 Hmotnost: 113g
můžete mít 3.1. - 5.1.
Technické údaje: Celková délka: 265mm Délka čepele: 140mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58 HRC Rukojeť: G10 Hmotnost: 257 g
můžete mít 3.1. - 5.1.
Technické údaje: Celková délka: 305 mm Délka čepele: 180 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58 HRC Rukojeť: G10 Hmotnost: 230g
můžete mít 3.1. - 5.1.
Technické údaje: Celková délka: 325 mm Délka čepele: 180 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58 HRC Rukojeť: G10 Hmotnost: 275 g
můžete mít 3.1. - 5.1.
Technické údaje: Celková délka: 110 mm Délka čepele: 100 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58 HRC Rukojeť: G10 Hmotnost: 100 g
můžete mít 3.1. - 5.1.