MELITTA Melitta CI Black - Espresso kávovar
Popis
Jeden dotek – Jeden dotek Co se vám líbí? Espresso, café crème, cappuccino nebo latte macchiato? Jednodušší už to nebude. Tyto kávové speciality byly předem naprogramovány a lze je zvolit pouhým stisknutím tlačítka. Z přístroje One Touch lze snadno a pohodlně vybírat také teplé mléko, napěněné mléko nebo horkou vodu. Kávovar CI je vybaven dvojitou nádobou na kávová zrna s názvem „Bean Select“ (manuální volba), která v závislosti na receptu a osobní chuti umožňuje zvolit například jemná kávová zrna nebo silně aromatická zrna. Víčko Aromasafe® a černá nádoba pomáhají zachovat intenzivní chuť kávy. Funkce Moje káva Nechcete pokaždé nastavovat parametry kávy? Žádný problém! Pomocí funkce „Moje káva“ si můžete individuálně naprogramovat své oblíbené kávové recepty. Kávovar Melitta® CI® si uloží nastavení vašich preferencí až pro 4 osoby. Italský způsob přípravy kávy Italský způsob přípravy kávy zajišťuje autentickou chuť, neboť zajišťuje, že ingredience jsou přidávány ve správném pořadí podle originálního italského receptu. U kávy latte macchiato se espresso přidává až po mléku a napěněném mléce, zatímco u cappuccina je to naopak. Barevný LCD displej Pomocí voliče se můžete plynule pohybovat v nabídce. Díky přehlednému uspořádání nabídky a podsvíceným tlačítkům je používání kávovaru jednoduché a intuitivní. textový displej vám vždy napoví, co máte dělat, od přípravy kávy až po automatické čištění. dvě kávy najednouS funkcí Dvě kávy najednou můžete připravit dvě kávy s mlékem nebo bez mléka najednouVýlevka na kávuSamostatné trysky na kávu, mléko a horkou vodu vám usnadní přípravu oblíbeného nápoje, aniž byste museli hýbat šálkem. Výlevka má také integrované LED podsvícení a je výškově nastavitelná až do 140 mm, takže je zde místo i pro vysoké sklenice na latte macchiato. Odnímatelná spařovací jednotka Spařovací jednotka se snadno čistí, lze ji velmi snadno vyjmout a vyčistit, což ještě více usnadňuje čištění celého kávovaru. Snadné čištění párou Rychlé a hygienické čištění částí přicházejících do styku s mlékem pomocí horké vody a páry.