Moulinex OW 600031
Chcete návštěvu překvapit nějakou specialitou? S domácí pekárnou OW 600031 připravíte např. španělské koblihy typu ensaimadas či italský chléb Ciabatta. Navíc má celkem neuvěřitelných 19 programů!
Celý popis
Produkt se již neprodává
Ušetříte 1 500 Kč
5 999 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
4 499 Kč
Zboží od:
MALL
Ušetříte 1 500 Kč
5 999 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
4 499 Kč
Popis
- kapacita: max. 1,5 kg
- 2 hnětací háky
- 19 přednastavených programů
- 4 nepřilnavé vyjmutelné pekáčky – 2 na bagety, 2 ploché pláty
- včetně pekařských pomůcek: 2 lopatky na hnětení
- příslušenství: odměrka, lžíce a hák
- velký skleněný průzor na víku
- 15-ti hodinový časovač
- udržení teploty až 1 hodinu
- elektronický kontrolní panel s LCD displejem
Programy:
- Bageta – umožní vlastní výrobu baget a drobného pečiva s křupavou kůrkou
- Ciabatta – umožní vyrobit nejznámější italský chléb s měkkou provzdušněnou střídkou, vynikající základ pro malé sendviče
- Gressin – tento program umožňuje vytvořit velmi tenké suché pečivo podlouhlého tvaru
- Chlebové placky – s tímto programem vyrobíte chlebové placky s vlhkou střídkou s dutinami typu turecké speciality Pide, vynikající základ pro sendviče
- Sendvičový chléb – je ideální pro výrobu 8 malých oblých bagetek z bílého těsta s měkkou a nadýchanou strukturou
- Sladké koblihy – umožňuje vyrábět malé, sladké, nadýchané koblihy typu ensaimadas, které jsou velmi známé ve španělsku
- Pečení drobného pečiva – umožňuje ohřívání a pečení všech druhů pečiva z programů předešlých (1 až 6), v trvání od 10 do 35 min. Nastavení lze provádět v intervalech po 5 min.
- Základní chléb – vyrábí většinu druhů bílého chleba s použitím pšeničné mouky
- Francouzský chléb – odpovídá receptu na tradiční francouzský bílý chléb s dutinami
- Celozrnný chléb – je vhodný při použití mouky na výrobu celozrnného chleba
- Sladký chléb – je přizpůsoben receptům s větším obsahem tuku a cukru
- Rychlý chléb – je určený pro recept na rychlý chléb
- Bezlepkový chléb – je vhodný pro osoby nesnášející lepek přítomný v některých obilovinách
- Chléb bez soli – snížení konzumace soli přispívá ke zmírnění rizika kardiovaskulárních chorob
- Pečení chleba – tento program umožňuje rovnoměrné pečení od 10ti do 70ti min. s regulací v intervalech po 10ti min. pro slabou, střední nebo silnou intenzitu opečení
- Kynutá těsta – tento program nepeče, odpovídá programu hnětení a kynutí pro všechny kynutá těsta (např. těsto na pizzu)
- Pasta (těstoviny) – pouze hněte, je určen pro nekynutá těsta (např. těsto na nudle)
- Koláč – umožňuje výrobu sladkého pečiva a koláčů s použitím kypřícího prášku do pečiva
- Džem – tento program automaticky připravuje v nádobě džemy (plody musí být nahrubo nakrájené a vypeckované)