10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kvalitní Brousky a ostřiče nožů

Ze široké nabídky produktů z kategorie brousky a ostřiče nožů si u nás na MALL.cz vybere každá hospodyňka i bytový designér.

Zobrazit více
  • Objednané zboží z kategorie brousky a ostřiče nožů doručíme dnes, nebo až se vám to bude hodit.
  • Chcete ušetřit za poštovné? Po celém Česku máme více než 2 500 výdejních míst.
  • Platit můžete online, na dobírku nebo až za 30 dní se službou MALL Pay.
  • Pokud zakoupené zboží nesplní vaše očekávání, můžete jej vrátit do 14 dní.
  • Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.

Výběr vám ulehčí filtr pro nejlépe hodnocené výrobky ostatními uživateli. Přehlednými sekcemi v kategorii Vybavení domácnosti však můžete brouzdat klidně hodiny a vždy objevíte něco nového.

Kromě zboží Brousky a ostřiče nožů prodáváme u nás na MALL.cz další 1 milion produktů, mezi nimi také filtr na vodu, elektronika, led světla, kuchyňské linky nebo solární nabíječka.

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Brousek na nože Naklepávač na ostří kos
Brousek na nože

materiál: PP + TRP Brousek na nože s praktickou tvarovanou rukojetí.

Momentálně nedostupné

Naklepávač na ostří kos Naklepávač na ostří kos
Naklepávač na ostří kos

Naklepávač ostří je určen k rychlému a účinnému ostření kosy a je upraven jak pro zaražení do špalku, tak k upnutí do svěráku.

Momentálně nedostupné

Ostřič kos Naklepávač na ostří kos
Ostřič kos

Ostřič kos. Praktický plechový brousek s kolečky k broušení srpů a kos.

Momentálně nedostupné

Brousek na kosu 8950-01, 225x35x14mm hrubozrnný MasterClass Brousek na nože MasterClass SMART stříbrný
Brousek na kosu 8950-01, 225x35x14mm hrubozrnný

rozměry (D x Š x V): 225 × 35 × 14 mm Hrubozrnný brousek na kosu slouží pro obtažení ostří ručních žacích nástrojů.

Momentálně nedostupné

Brousek 130x50x25mm 2zr. 8951-00 MasterClass Brousek na nože MasterClass SMART stříbrný
Brousek 130x50x25mm 2zr. 8951-00

rozměry (D x Š x V): 130 × 50 × 25 mm 2 zrnitosti Brousek je malý ruční pracovní nástroj určený pro obroušení ostří a břitů různých pracovních nástrojů, pomůcek a předmětů všední denní potřeby.

Momentálně nedostupné

MasterClass Brousek na nože MasterClass SMART stříbrný MasterClass Brousek na nože MasterClass SMART stříbrný
MasterClass Brousek na nože MasterClass SMART stříbrný

Brousek na nože MasterClass Smart Sharp je všestranný nástroj, který je navržen tak, aby udržoval vaše nože v optimálním stavu. Nástroj je vybaven dvěma brousky, a to brouskem z wolframové oceli pro nože z nerezové oceli a keramickým brouskem pro keramické nože, jakož i pro jemné broušení nožů z ner

Momentálně nedostupné

Berlingerhaus Brousek na nože Black Rose Collection Forged Diamantový brousek na nože Kovaný olivový nůž
Berlingerhaus Brousek na nože Black Rose Collection

Brousek na nože Black Rose Collection BERLINGERHAUS BH-7551

můžete mít 2.1.

MAR-POL Ostřička řetězů 230W s kuličkou Forged Diamantový brousek na nože Kovaný olivový nůž
MAR-POL Ostřička řetězů 230W s kuličkou

TECHNICKÉ ÚDAJE:příkon motoru – 230 Wotáčky motoru – 3000 ot/minnapájení – 230 Vhmotnost – 4,8 kgrozměry kotouče – 145 mm / 22,2 mm.

Momentálně nedostupné

Forged Diamantový brousek na nože Kovaný olivový nůž Forged Diamantový brousek na nože Kovaný olivový nůž
Forged Diamantový brousek na nože Kovaný olivový nůž

Diamantový brousek na nože v elegantní krabičce

Značka: ForgedTyp výrobku: Diamantový brousek na nožeSeries:Rozměry: 42×7,5×4Tloušťka: Bez informacíBarva: Bez informacíMateriál: 440C ocel, olivové dřevoZáruka: 2 rokyVhodné do myčky: Ne

Momentálně nedostupné

Taidea Taidea elektrický diamantový brousek TG1031 Taidea Taidea elektrický diamantový brousek TG1031
Taidea Taidea elektrický diamantový brousek TG1031

Obsah balení: Elektrický ořezávátko Napájecí zdroj< / LI>

můžete mít 1.1. - 3.1.

Taidea Taidea elektrický ostřič pásů TG2002 Taidea Taidea elektrický diamantový brousek TG1031
Taidea Taidea elektrický ostřič pásů TG2002

Elektrický pásový brousek na nože se skvěle hodí do každé domácnosti. Díky vyměnitelným páskům s různou gradací snadno nabrousíte jakýkoli nůž.

můžete mít 1.1. - 3.1.

Brousky a ostřiče nožů

Brousky na nože jsou pro zachování ostrosti nožů nepostradatelné. Jaké brousky jsou na trhu, jak často brousit nože a proč pravidelně používat ocílku?

Elektrický brousek na nože usnadní práci

Elektrické brousky jsou opatřeny elektromotorem, který pohání brusné kotouče. Broušení kuchyňských nožů je tak rychlé, snadné a výrazně efektivnější, než je tomu u ručních brousků.

Ruční brousek na nože

Mechanické brousky na nože jsou vhodné pro začátečníky, kteří s broušením nožů nemají žádné zkušenosti. Mechanické brousky jsou opatřeny dvěma brusnými kotouči (obvykle kombinace keramiky a diamantového brusiva). Štěrbinou mezi nimi opakovaně protahujete nůž, čímž dochází k jeho nabroušení.

Brousek na nože s přísavkou spolehlivě drží na místě

Brousek může být vybaven podtlakovou přísavkou, která jej spolehlivě zafixuje. Broušení je tak pohodlnější. Po ukončení broušení brousek uvolníte jednoduše pomocí páčky.

Brousek na keramické nože

Ruční brousky jsou určeny speciálně na broušení sad keramických nožů. Brousky užívají k broušení tvrdší materiál (zirkonová keramika a diamantové brusivo), než se vyskytuje u běžných brousků na nože. S běžným brouskem tedy keramický nůž kvalitně nenabrousíte.

Ocílka na nože udržuje ostří nože ve formě

Zatímco brousek na nože používáme v případě, kdy jsou nože tupé, ocílku bychom měli používat pravidelně k udržení ostrosti čepele, nejlépe před každým použitím nože. Ocílka může být vyrobena z keramiky, nožířské oceli apod. s plastovou rukojetí.

Ostřič nožů Fiskars

Ostřiče nožů Fiskars jsou oblíbené pro kvalitní provedení, nízkou pořizovací cenu a široké možnosti broušení – s brouskem Fiskars můžete brousit dokonce i sekery. Je vhodný pro praváky i pro leváky.

Jak často brousit nože?

Ocílkou byste měli nůž přebrousit minimálně 1× týdně. U běžně užívaných kuchyňských nožů by mělo broušení proběhnout každé cca 2 měsíce, nebo vždy, když dojde ke ztupení, nebo poškození ostří nože.

K broušení se užívají také brusné kameny na nože nejrůznějších hrubostí. Brusné kameny vyžadují však více zkušeností, než běžné elektrické a ruční brousky.